Samen naar aan een dienstverlening op hoog niveau

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Wie is Ready2improve? Een kort woordje uitleg... Bekijk ons aanbod »

Strategische partners


Meer weten? Neem dan zeker contact met ons op!

Om een zo goed mogelijke service te kunnen leveren, werkt Ready2improve samen met een aantal weloverwogen strategische partners. Dit zijn stuk voor stuk ervaren partners in hun domein van expertise. Samen met ons dynamisch team werken ze telkens weer aan een dienstverlening op hoog niveau. Zo kunnen we jou steeds een uitstekende begeleiding garanderen.

Logo Tèn company
www.tencompany.orgLogo fête à fête
fête à fête

Probleem: overgewicht, conditie bedenkelijk. Suggestie van de huisarts op R2i te contacteren. Doelstelling: werken aan gewicht en conditie verbeteren.
Actie: gestart in aug '07 - voorzichtig op vlak van conditie (met wandelen en fietsen), focus op voeding: natuurlijk minder snoepen, maar ook meer water drinken, meer fruit en groenten eten. Nooit gevoel dat ik minder moest eten, wel anders. 
Resultaat mei '09: 10 kg vermagerd en stabiel. 10 mijl van Antwerpen gelopen (maar was wel stikkapot de twee volgende dagen :-)) Hoe is het gelukt: de ervaring en overtuiging van mezelf dat het niet zo verder kond; het nodige duwtje in de rug van de dokter; de steun van mijn vrouw en de aanmoediging van de kinderen; en niet in het minste de training met mijn naamgenoot van R2i - de vriendelijkste stok achter de deur die ik ken. Net wat ik nodig had.

-- Wouter