coaching

Individuele coaching

Schakel de hulp in van onze coaches om jouw doelen te bereiken

Ga voor gemotiveerde, betrokken en gezonde medewerkers. Zo bouw je aan een topbedrijf!
Persoonlijk

Persoonlijk

Persoonlijk advies op maat van het individu met de focus op FUN en interactie. Een aanpak aangepast aan JOUW noden.
Connection

Professioneel

De coaches zijn wetenschappelijk opgeleid, multidisciplinair, hebben ervaring met verschillende gezondheidsthema's en worden technologisch ondersteund
Coorporate social responsibility

Duurzaam

Gestructureerde aanpak met een duurzaam effect. Wij laten je los wanneer JOUW doel bereikt is! Na jaren zijn we nog steeds geïnteresseerd in jouw verhaal!

team

MOTIVATIE IN BEWEGING

Samen gaan we op zoek naar de beste manier om iemand intrinsiek te motiveren om op een duurzame manier aan de gezondheid te werken. Er worden tips&tricks gegeven hoe de persoon in kwestie meer kan beweging, er wordt gewerkt aan een persoonlijk plan om zich goed in hun vel te voelen en meer energie te krijgen. 

team

VOEDINGSADVIES OP MAAT

Samen met de voedingscoach op zoek gaan naar een gezond voedingspatroon. Leren beter en gezond te eten en de juiste keuzes te maken.

team

STRESS LESS

Samen met de gezondheidscoach jouw geestelijke gezondheid trachten te verbeteren door de symptomen en oorzaken van stress aan te pakken en mogelijke op maat gemaakte oplossingen te zoeken.

BOOST JE ENERGIE

Coaching waarbij je leert met hulp van onze coach hoe je zelf meer energie kunt opwekken én onderhouden op basis van 5 energie dimensies: fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel, omgeving en zingeving.

Blijf op de hoogte