coaching

Improver Platform

De app die jou ondersteunt waar en wanneer je wil!

Het Improver Platform is de overkoepelende tool voor al onze diensten. Zo kunnen we via het platform zorgen voor online opvolging, coaching, resultaten analyseren, automatisch trainingsschema’s genereren, smartwatches koppelen, enzovoort. Het is een platform dat in één klap een zicht geeft op de welzijnstoestand van de gebruikers en een helpende hand reikt tot verbetering indien nodig.
Persoonlijk

Persoonlijk

Vind jouw persoonlijke trainingsschema, fitheidstesten, evenementenkalender en coaching terug op het platform of speel samen met collega's een challenge!
Connection

Professioneel

Wetenschappelijk onderbouwde coaching gegeven door hoog opgeleide coaches via het platform. Stel al jouw vragen wanneer jij wil!
Coorporate social responsibility

Duurzaam

Tools die duurzaam kunnen gebruikt worden met aandacht voor de specifieke noden en behoeftes van de gebruikers. 

Het platform verbindt alles en iedereen met elkaar

Via het platform kunnen we niet alleen gebruikers individueel coachen. We kunnen ook challenges organiseren, een bedrijfsaudit of vitaliteitsscan doen en we kunnen evenementen koppelen aan het platform zodoende dat de medewerkers via het platform op de hoogte blijven. 
Working
team

Challenges

Competities zijn van oudsher een leuke manier om mensen aan te zetten om meer te bewegen of anders te leven. Het doel dat in de challenge wordt vastgelegd is haalbaar voor iedereen, maar tegelijkertijd ook uitdagend. De bedoeling is om mensen op een ludieke manier een gezondere gewoonte aan te leren. De verschillende challenges: water challenge, snoep challange, stappen challenge, beat the softdrink en fit-o-meter.


team

Bedrijfsaudit

Met deze audit krijg je inzicht in het fysieke en psychosociale welzijn van de werknemers. De werknemers registreren zich via een gepersonaliseerde URL voor het bedrijf en vullen de opengestelde vragenlijsten in. Na een vooropgestelde periode maken wij een verslag van deze resultaten en bespreken we deze met jou. Deze bedrijfsaudit is bruikbaar als een risico analyse psychosociaal welzijn. Door deze uit te voeren voldoe je als werkgever aan je wettelijke verplichtingen. Deze audit is volledig GDPR compliant. Vitaliteitscan

Waar de bedrijfsaudit een uitgebreid beeld geeft van de fysieke en psychische situatie in jouw bedrijf, geeft de vitaliteitsscan een beperkter inzicht in bepaalde thema’s (levensstijl, motivatie, bewegen). 

Registratie voor evenementen

Een jaar vol activiteiten gepland op éen of meerdere locatie(s)? En dienen je werknemers zich te registreren? Dan kan dit veel administratieve rompslomp met zich meebrengen. Het Improver Platform verlicht graag jouw administratief werk!

Blijf op de hoogte