coaching

Improve Trajecten

Onze Improve Coach helpt u met een gezondheidsbeleid op maat

Onze Improve Coach ontwikkelt, organiseert en implementeert een op maat gemaakt gezondheidsbeleid binnen uw bedrijf. 
Persoonlijk

Persoonlijk

Advies op maat van uw bedrijf met een persoonlijke aanpak en aandacht voor de eigenheid van uw organisatie. Nadruk op FUN en dynamiek.
Connection

Professioneel

All coaches zijn wetenschappelijk opgeleid, multidisciplinair, technologisch ondersteund en hebben ervaring opgebouwd bij bedrijven in verschillende branches.  
Coorporate social responsibility

Duurzaam

Aandacht voor een duurzame relatie met al onze klanten en partners. Wij geloven in een lange termijn samenwerking voor het maximale effect!

Elk gezondheidsbeleid is op maat, alleen zo werk je 100% correct

Het gezondheidsbeleid wordt samen met de klant uitgewerkt via een gestructureerd proces met oog op quick wins en een duurzame gedragsverandering bij de medewerkers van de klant. Als doelstelling heeft het Improve Traject vooral het vergroten van de energie, de efficiëntie en de productiviteit van de medewerkers voor ogen. Gedurende dit proces wordt ook de betrokkenheid en motivatie van de medewerkers vergroot.

Working
team

Voortraject light

Uitbouwen gezondheidsplan aan de hand van een concept en communicatieplan. Hierbij wordt een projectplan met deadlines opgesteld. Hieruit vloeit een overzichtelijke powerpoint presentatie.

Duurtijd 2 dagen.

Voortraject

Uitbouwen gezondheidsplan aan de hand van een concept, projectplan en communicatieplan. Daarbij worden de stakeholders in kaart gebracht om draagvlak te creëren en maakt de expert een analyse van de omgeving. Hieruit vloeit een volledig uitgeschreven adviesdossier.

Duurtijd 6 dagen

Bekijk de video over onze Improve Coaches

Klaar voor een gezonde nieuwe start?

Jouw doel wordt ons doel! Neem nu samen met ons de stap naar een gezond leven!
Start nu!

Blijf op de hoogte