Onze diensten

team

HET FITSTE BEDRIJF

Daag je mensen uit om samen een fit en gezond topbedrijf te worden

Het Fitste Bedrijf is een wedstrijd tussen bedrijven over heel Vlaanderen om zoveel mogelijk progressie te maken op fysiek vlak. Dit betekent dat een bedrijf een traject van twaalf weken aangaat met een fitheidsmeting aan het begin en het einde. Het bedrijf dat de meeste fysieke vooruitgang boekt in deze periode, mag zich Het Fitste Bedrijf noemen.

 

IMPROVE TRAJECTEN

Schakel de hulp in van een Improve Coach voor jouw gezondheidsbeleid!
Improve Coaching is het opstellen, organiseren, implementeren en uitvoeren van een op maat gemaakt gezondheidsbeleid binnen een bedrijf. We vergroten de energie, motivatie, betrokkenheid, efficiëntie en productiviteit van de medewerkers op een persoonlijke en dynamische manier!
team

Workshops & Beweegsessies

Coachingsessies in een thema naar keuze

Op basis van de noden, behoeften en interesses van een bedrijf kunnen workshops gegeven worden. Hiervoor bieden we een ruim gamma aan workshops rond belangrijke thema’s en beweegsessies aan.

team

INDIVIDUELE COACHING

Wij helpen jou graag met het bereiken van jouw doelen!
Naast collectieve coaching bieden we ook individuele coaching in bedrijven aan. Onze personal coaches staan jou bij om jouw persoonlijke doelen te bereiken. De coaches bieden een helpende hand om de gezondheid van het individu te verbeteren aan de hand van een aanpak op maat. 
team

IMPROVER PLATFORM

Het platform dat alles voor jou mooi centraliseert!
Het Improver Platform zorgt ervoor dat we jou online kunnen opvolgen en kunnen coachen vanop afstand. Daarnaast kunnen we jouw resultaten analyseren, persoonlijke trainingsschema’s opmaken, jouw smartwatch koppelen, enzovoort. Het is een platform dat in één klap een zicht geeft op jouw welzijnstoestand en jou een helpende hand reikt tot verbetering indien nodig.

DESKERCISE

Exercise at your desk!
Met deskercise van Ready2improve blijf je fit aan je bureau en werk je preventief tegen lage rug - en nekklachten. Tijdens de sessies van 15 à 20 minuten voer je samen met je coach en je collega’s kracht en stretch oefeningen uit. Je hoeft je niet om te kleden of te verplaatsen, want je voert elke oefening aan je bureau uit. Reconnect met je collega’s met deze ideale beweegpauze. Deskercise is 100% online via een platform naar keuze.

Blijf op de hoogte