Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Uitnodiging voor een unieke ervaring: een fietstocht met een electrische mountainbike

Uitnodiging voor een unieke ervaring: een fietstocht met een electrische mountainbike

Op 29/5 organiseert Ready2improve in samenwerking met Streetstepper Benelux de mooiste mountainbike tocht van Vlaanderen met electrisch ondersteunde mountainbikes.Nieuw en uniek!We vertrekken aan het café op de camping van het Meer van Kelchterhoef om dan een 50 km 'ondersteund ' te gaan Mountainbiken door de mooiste stukken natuur van Houthalen, Zonhoven en Genk, mogelijk met het even meepikken van het terrilleke van Zwarberg ...

Nadien kunnen we samen nog van een drankje en voor wie wil ook een maaltijd genieten met zicht op het meer.

Kostprijs: +/-50€ per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers (exclusief drank en eten).

Vetrek met de auto's aan de sporthal : 9 u

Vertrek aan het meer : +\- 9 u 30

Inschrijven kan door een mail te sturen naar wim.aerts@streetstepperbenelux.com met je naam, voornaam en telefoonnummer en met als titel 'MTB-tocht 29/5'.

Ik ben nu 68 jaar en heb al een tijdje te kampen met diabetes type 2. Op aanraden van mijn diabeteseducator bij het MCH Wezembeek-Oppem, ben ik in februari 2012 gestart met een reeks van 10 bewegingssessies bij Ready2improve in Leuven. Bij de start woog ik 84 kg. Op het einde van mijn 10de sessie was dat nog 78,7 kg. Ook mijn buikomtrek is met 3 cm verminderd, mijn vetpercentage  is met 2,6% verminderd en mijn waterpercentage met bijna 2% gestegen! Bij meting na de sessies was mijn bloedsuiker lager dan ooit!

Ik ben super content over de gevolgde sessies en het bekomen resultaat! Een echte aanrader voor iedereen die op een gezonde en leuke manier zijn suiker onder controle wil krijgen!

-- Gustaaf