Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Uitnodiging voor een unieke ervaring: een fietstocht met een electrische mountainbike

Uitnodiging voor een unieke ervaring: een fietstocht met een electrische mountainbike

Op 29/5 organiseert Ready2improve in samenwerking met Streetstepper Benelux de mooiste mountainbike tocht van Vlaanderen met electrisch ondersteunde mountainbikes.Nieuw en uniek!We vertrekken aan het café op de camping van het Meer van Kelchterhoef om dan een 50 km 'ondersteund ' te gaan Mountainbiken door de mooiste stukken natuur van Houthalen, Zonhoven en Genk, mogelijk met het even meepikken van het terrilleke van Zwarberg ...

Nadien kunnen we samen nog van een drankje en voor wie wil ook een maaltijd genieten met zicht op het meer.

Kostprijs: +/-50€ per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers (exclusief drank en eten).

Vetrek met de auto's aan de sporthal : 9 u

Vertrek aan het meer : +\- 9 u 30

Inschrijven kan door een mail te sturen naar wim.aerts@streetstepperbenelux.com met je naam, voornaam en telefoonnummer en met als titel 'MTB-tocht 29/5'.

Wouter Goris heeft binnenshuis enkele heel waardevolle exposés gegeven in ons gvo - programma met als titel 'Spanning : vriend of vijand'. Deze voordrachtavonden + powerpoint-vertoningen getuigden van een fijn, correct en heel deskundig inzicht in deze materie. Zijn interactieve stijl van werken, sterk engagement en fijne stiptheid etaleren een grote vaardigheid als psycholoog. Hij ving ook na elke voordracht de mensen met persoonlijke en intieme vraagstelling, heel discreet op.

-- Marc Van Hoey (medewerker Liberale Mutualiteit Oost - Vlaanderen)