Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Uitnodiging voor een unieke ervaring: een fietstocht met een electrische mountainbike

Uitnodiging voor een unieke ervaring: een fietstocht met een electrische mountainbike

Op 29/5 organiseert Ready2improve in samenwerking met Streetstepper Benelux de mooiste mountainbike tocht van Vlaanderen met electrisch ondersteunde mountainbikes.Nieuw en uniek!We vertrekken aan het café op de camping van het Meer van Kelchterhoef om dan een 50 km 'ondersteund ' te gaan Mountainbiken door de mooiste stukken natuur van Houthalen, Zonhoven en Genk, mogelijk met het even meepikken van het terrilleke van Zwarberg ...

Nadien kunnen we samen nog van een drankje en voor wie wil ook een maaltijd genieten met zicht op het meer.

Kostprijs: +/-50€ per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers (exclusief drank en eten).

Vetrek met de auto's aan de sporthal : 9 u

Vertrek aan het meer : +\- 9 u 30

Inschrijven kan door een mail te sturen naar wim.aerts@streetstepperbenelux.com met je naam, voornaam en telefoonnummer en met als titel 'MTB-tocht 29/5'.

Eind 2006 kwam ik tot één grote conclusie: mijn levensstijl moet veranderen. Niet roken, gezonder en regelmatiger eten en meer sporten! Dan maar naar wouter, tot dan nog kotgenoot. Wel, de drie doelstellingen hierboven zijn meer dan geslaagd. De kilo's vloegen er niet af, maar fitter ben ik wel. Ik kijk niet meer op tegen een uur of meer sporten.
Natuurlijk praten we regelmatig over mijn vierde nog niet vermelde doelstelling: topscheidsrechter worden. Op het open european championship voor 19-jarigen in Goteborg bewees ik fysiek en mentaal meer dan ooit klaar te zijn.
Alles kan beter, dus bouwen we stilaan verder naar een topconditie die in de topsport dan ook vereist is.

-- Angelo