Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve liep mee op Levensloop Leuven

Ready2improve liep mee op Levensloop Leuven

... en zamelde dit jaar 3290,54€ in! Allemaal voor Stichting Tegen Kanker.

Dit is uiteraard niet enkel onze verdienste. We vormden dit jaar een team samen met Bunkai Karate do Leuven, Huis voor Chronische Zorg Leuven en de sportieve deelnemers aan onze wedstrijd ‘Het Fitste Bedrijf’.

24 uren aan een stuk zorgden we dat er telkens minimum één persoon in beweging was (wandelen of lopen), we verkochten gezonde snacks, massages en bewegingstussendoortjes.En het slechte weer kon ons niet tegen houden.

Bij deze willen we iedereen bedanken voor hun aanwezigheid, hulp en/of financiële steun.Volgend jaar gaan we voor nog meer bijdrage aan Stichting Tegen Kanker!

levensloop.jpg

Wouter Goris van Ready2improve heeft tijdens onze ‘Sensibilisatiedag Welzijn – FOD Binnenlandse zaken in beweging’ vier interessante (twee Franstalige en twee Nederlandstalige) interactieve workshops gegeven rond stressbeheer. Hij bracht dit onderwerp op een enthousiaste & deskundige wijze aan. De samenwerking verliep op een aangename en vlotte manier.

-- Christian Malevé (Maatschappelijk assistent, FOD)