Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Oproep: Levensloop Hasselt

Oproep Levensloop Hasselt – 21-22 mei

Het weekend van 21 en 22 mei doen we opnieuw mee aan een Levensloop ten voordele van Stichting Tegen Kanker.Extra teamgenoten zijn nog steeds van harte welkom.Inschrijven voor ons team kan via de website van Levensloop: http://www.levensloop.be/relays/hasselt-2016.

Klik op ‘loop of wandel met ons mee’ om je in te schrijven voor ons team ‘Fitste Bedrijf-Kinderdagverblijf Paboes-Ready2improve’.

Of klik op ‘Doe een gift’ om een gift te doen.

Opnieuw gaat heel de opbrengst naar Stichting Tegen Kanker. Alvast van harte bedankt voor je steun!

Probleem: overgewicht, conditie bedenkelijk. Suggestie van de huisarts op R2i te contacteren. Doelstelling: werken aan gewicht en conditie verbeteren.
Actie: gestart in aug '07 - voorzichtig op vlak van conditie (met wandelen en fietsen), focus op voeding: natuurlijk minder snoepen, maar ook meer water drinken, meer fruit en groenten eten. Nooit gevoel dat ik minder moest eten, wel anders. 
Resultaat mei '09: 10 kg vermagerd en stabiel. 10 mijl van Antwerpen gelopen (maar was wel stikkapot de twee volgende dagen :-)) Hoe is het gelukt: de ervaring en overtuiging van mezelf dat het niet zo verder kond; het nodige duwtje in de rug van de dokter; de steun van mijn vrouw en de aanmoediging van de kinderen; en niet in het minste de training met mijn naamgenoot van R2i - de vriendelijkste stok achter de deur die ik ken. Net wat ik nodig had.

-- Wouter