Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Europees project With Me in laatste fase.

Het Europese project With Me in laatste fase

Sinds 3 jaar werkt Ready2improve mee aan het Europese project With Me, dat als doel heeft een om coaching (met het oog op gezondheidspreventie) vanop afstand mogelijk te maken voor alle gezondheidswerkers in Europa.(Zie ook eerdere artikels).

Ready2improve werd als partner aangetrokken om het inhoudelijke van de coaching zelf uit te werken.

We zijn trots te melden dat dit project momenteel in de allerlaatste fase zit.Tien personen testen ondertussen de ‘demonstrator’, waarbij ze via hun smartphone en aan de hand van een hartslagmeter vanop afstand worden begeleid naar een gezonder leven.

To be continued very soon...

Ik ben nu 68 jaar en heb al een tijdje te kampen met diabetes type 2. Op aanraden van mijn diabeteseducator bij het MCH Wezembeek-Oppem, ben ik in februari 2012 gestart met een reeks van 10 bewegingssessies bij Ready2improve in Leuven. Bij de start woog ik 84 kg. Op het einde van mijn 10de sessie was dat nog 78,7 kg. Ook mijn buikomtrek is met 3 cm verminderd, mijn vetpercentage  is met 2,6% verminderd en mijn waterpercentage met bijna 2% gestegen! Bij meting na de sessies was mijn bloedsuiker lager dan ooit!

Ik ben super content over de gevolgde sessies en het bekomen resultaat! Een echte aanrader voor iedereen die op een gezonde en leuke manier zijn suiker onder controle wil krijgen!

-- Gustaaf