Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Europees project With Me in laatste fase.

Het Europese project With Me in laatste fase

Sinds 3 jaar werkt Ready2improve mee aan het Europese project With Me, dat als doel heeft een om coaching (met het oog op gezondheidspreventie) vanop afstand mogelijk te maken voor alle gezondheidswerkers in Europa.(Zie ook eerdere artikels).

Ready2improve werd als partner aangetrokken om het inhoudelijke van de coaching zelf uit te werken.

We zijn trots te melden dat dit project momenteel in de allerlaatste fase zit.Tien personen testen ondertussen de ‘demonstrator’, waarbij ze via hun smartphone en aan de hand van een hartslagmeter vanop afstand worden begeleid naar een gezonder leven.

To be continued very soon...

Wouter, je bent er in geslaagd sportactiviteiten te vinden die ik wil uitoefenen! Dit is een prestatie die ikzelf (en mijn omgeving) voor onmogelijk hielden!
Ik ben vermagerd en voel me fitter. Dankzij onze motiverende en inspirerende gesprekken zal ik er nu zelf voor zorgen dat ik zo verder sport, eet en leef!

-- Anne