Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Europees project With Me in laatste fase.

Het Europese project With Me in laatste fase

Sinds 3 jaar werkt Ready2improve mee aan het Europese project With Me, dat als doel heeft een om coaching (met het oog op gezondheidspreventie) vanop afstand mogelijk te maken voor alle gezondheidswerkers in Europa.(Zie ook eerdere artikels).

Ready2improve werd als partner aangetrokken om het inhoudelijke van de coaching zelf uit te werken.

We zijn trots te melden dat dit project momenteel in de allerlaatste fase zit.Tien personen testen ondertussen de ‘demonstrator’, waarbij ze via hun smartphone en aan de hand van een hartslagmeter vanop afstand worden begeleid naar een gezonder leven.

To be continued very soon...

Tijdens onze twee afgelopen Sint-Elooisfeesten legden we onze eieren in het mandje van Ready2improve. Hun aanbod aan keuzemogelijkheden voor een dergelijk feest met een honderdtal personen zijn gevarieerd en aangepast naar de wensen van de klant. Het eerste jaar hielden we een evenement met volksspelen, waarbij R2i zorgde voor een mooie locatie in de buurt, alle mogelijke volksspelen (en dat waren er veel) en een walking dinner. Alles verliep vlekkeloos. Het jaar nadien opteerden we voor een ‘Masterchef’, waarbij onze collega’s in groepjes werden onderverdeeld en zélf de handen uit de mouwen mochten steken om te koken voor een jury. Qua organisatie en opvolging waren de mensen van R2i behulpzaam. Ze zorgden ervoor dat alles wederom vlekkeloos verliep, buiten de vele vlekken die onze collega’s maakten. :-)

-- Tom Verhavert (Electrabel)