Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Uitnodiging: opendeurdag nieuwe praktijk Haasrode

UITNODIGING: opendeur nieuwe praktijk Haasrode

Graag nodigen we jou en al je vrienden en familie uit op onze opendeur van de nieuwe praktijk in Haasrode op donderdag 24 maart 2016 van 16u tot 22u. Kom vrijblijvend een kijkje nemen en genieten van een hapje en een drankje. Je kan ook deelnemen aan een van onze gratis workshops: yoga, massage, rookstop, etiketten lezen.

Neem zeker ook deel aan onze wedstrijd en win een mooi cadeau. Print deze mail af, vul je antwoord in op onze wedstrijdvraag en breng hem persoonlijk binnen op de opendeur. Iedereen krijgt een leuk geschenk en onder alle deelnemers wordt 1 winnaar getrokken voor de hoofdprijs: een gratis coaching ter waarde van 55€ naar keuze (fitheidstest, massage, yoga, diëtist, rookstop, ...).

We kijken er naar uit je te mogen ontvangen!

Wedstrijdvraag: In welke gemeentes kan je een praktijk van Ready2improve vinden.

Het adres van de opendeurdag: Blandenstraat 236, 3053 Haasrode.

Graag tot dan!

Sinds ik gestopt ben met sporten, kwamen de kilo's er sneller bij dan verwacht. Mijn huisarts heeft mij aangeraden ready2improve te proberen. Geen crashdieet, geen race tegen de tijd, maar een eigen methode met een resultaat op (iets) langere termijn en dus gemakkelijker vol te houden. 
Sinds het begin, nu al een dikke vijf weken geleden, ben ik vermagerd, fitter geworden en heb ik goede gewoontes aangeleerd. 
Verder hecht ready2improve, maar ook ikzelf, veel belang aan een goede relatie tussen de coach en de sporter/cliënt. Een gezellige babbel, eens goed lachen of liever een serieus gesprek. Het kan allemaal!!!!

-- Veerle