Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve laceert 'Het Fitste Bedrijf'

Banner Fitste Bedrijf Website R2i.jpg

Ready2improve lanceert ‘Het Fitste Bedrijf’

Op 11 december lanceerde Ready2improve ‘Het Fitste Bedrijf’. De gezondste wedstrijd ooit waarbij bedrijven in Vlaams-Brabant en Limburg de strijd met elkaar aangaan voor de titel van het Fitste Bedrijf van hun provincie.

Het was een dynamisch lanceringsevent met getuigenissen van CEO’s over de positieve effecten van dit concept op de werksfeer en prestaties. Onder andere Christa Jouck (OfficeCenter), Yoeri Severi (Yappa) en Jan Coninx (Odigo) waren daarbij. Allen bevestigden ze hoe fittere en gelukkigere werknemers efficiënter werken, hoe dit concept daartoe bijdraagt en hoe de wedstrijd tevens het groepsgevoel onder de collega’s aanwakkert.

Binnen deze wedstrijd wordt het bedrijf wiens deelnemende personeelsleden over een periode van twaalf weken de grootste gemiddelde vooruitgang boeken in hun fysieke conditie Het Fitste Bedrijf van hun provincie. Het concept kan perfect kaderen binnen het welzijns- en gezondheidsbeleid van een bedrijf.

Interesse om met jouw bedrijf te participeren? Neem dan een kijkje op www.fitstebedrijf.beof www.facebook.com/HetFitsteBedrijf/.

Dit unieke concept kan nu al op veel mediabelangstelling rekenen: Made in Limburg, Limburg actueel, ZO magazine van UNizo en Bedrijvig limburg (Voka magazine) schreven erover, Radio 2 besteedde er zendtijd aan en ook Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Jo Vandeurzen, schreef ervover op zijn facebook pagina. In een interview juigt Vandeurzen dit initiatief toe, omdat de gezondheid van werknemers ook een belangrijke doelstelling is voor de Vlaamse regering.

Met dank aan onze partners: Agropolis, De Spaenjerd, DotArte, Galilei, Levensloop, Made in Limburg, Made in Vlaams-Brabant, Officenter, SomatieFie, Fruit@work, Proximus Spearit, Euromedix, Fête à fête, Killerbee Workshops en Sports Target.

Sinds ik gestopt ben met sporten, kwamen de kilo's er sneller bij dan verwacht. Mijn huisarts heeft mij aangeraden ready2improve te proberen. Geen crashdieet, geen race tegen de tijd, maar een eigen methode met een resultaat op (iets) langere termijn en dus gemakkelijker vol te houden. 
Sinds het begin, nu al een dikke vijf weken geleden, ben ik vermagerd, fitter geworden en heb ik goede gewoontes aangeleerd. 
Verder hecht ready2improve, maar ook ikzelf, veel belang aan een goede relatie tussen de coach en de sporter/cliënt. Een gezellige babbel, eens goed lachen of liever een serieus gesprek. Het kan allemaal!!!!

-- Veerle