Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve laceert 'Het Fitste Bedrijf'

Banner Fitste Bedrijf Website R2i.jpg

Ready2improve lanceert ‘Het Fitste Bedrijf’

Op 11 december lanceerde Ready2improve ‘Het Fitste Bedrijf’. De gezondste wedstrijd ooit waarbij bedrijven in Vlaams-Brabant en Limburg de strijd met elkaar aangaan voor de titel van het Fitste Bedrijf van hun provincie.

Het was een dynamisch lanceringsevent met getuigenissen van CEO’s over de positieve effecten van dit concept op de werksfeer en prestaties. Onder andere Christa Jouck (OfficeCenter), Yoeri Severi (Yappa) en Jan Coninx (Odigo) waren daarbij. Allen bevestigden ze hoe fittere en gelukkigere werknemers efficiënter werken, hoe dit concept daartoe bijdraagt en hoe de wedstrijd tevens het groepsgevoel onder de collega’s aanwakkert.

Binnen deze wedstrijd wordt het bedrijf wiens deelnemende personeelsleden over een periode van twaalf weken de grootste gemiddelde vooruitgang boeken in hun fysieke conditie Het Fitste Bedrijf van hun provincie. Het concept kan perfect kaderen binnen het welzijns- en gezondheidsbeleid van een bedrijf.

Interesse om met jouw bedrijf te participeren? Neem dan een kijkje op www.fitstebedrijf.beof www.facebook.com/HetFitsteBedrijf/.

Dit unieke concept kan nu al op veel mediabelangstelling rekenen: Made in Limburg, Limburg actueel, ZO magazine van UNizo en Bedrijvig limburg (Voka magazine) schreven erover, Radio 2 besteedde er zendtijd aan en ook Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Jo Vandeurzen, schreef ervover op zijn facebook pagina. In een interview juigt Vandeurzen dit initiatief toe, omdat de gezondheid van werknemers ook een belangrijke doelstelling is voor de Vlaamse regering.

Met dank aan onze partners: Agropolis, De Spaenjerd, DotArte, Galilei, Levensloop, Made in Limburg, Made in Vlaams-Brabant, Officenter, SomatieFie, Fruit@work, Proximus Spearit, Euromedix, Fête à fête, Killerbee Workshops en Sports Target.

Tijdens onze twee afgelopen Sint-Elooisfeesten legden we onze eieren in het mandje van Ready2improve. Hun aanbod aan keuzemogelijkheden voor een dergelijk feest met een honderdtal personen zijn gevarieerd en aangepast naar de wensen van de klant. Het eerste jaar hielden we een evenement met volksspelen, waarbij R2i zorgde voor een mooie locatie in de buurt, alle mogelijke volksspelen (en dat waren er veel) en een walking dinner. Alles verliep vlekkeloos. Het jaar nadien opteerden we voor een ‘Masterchef’, waarbij onze collega’s in groepjes werden onderverdeeld en zélf de handen uit de mouwen mochten steken om te koken voor een jury. Qua organisatie en opvolging waren de mensen van R2i behulpzaam. Ze zorgden ervoor dat alles wederom vlekkeloos verliep, buiten de vele vlekken die onze collega’s maakten. :-)

-- Tom Verhavert (Electrabel)