Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Openingsreceptie nieuwe Ready2improve praktijk te Kinrooi

Uitnodiging voor de openingsreceptie van onze nieuwe praktijk te Kinrooi.

Ready2improve is in volle bloei en breidt haar aanbod uit over Vlaanderen. Zo openen we ook een nieuwe praktijk te Kinrooi.

Wij nodigen je graag uit op onze openingsreceptie op donderdag 18 februari, doorlopend van 16u tot 19u. Kom zeker kennis maken met onze nieuwe enthousiaste coaches in Kinrooi!

Adres: Het Kompas op de Maasstraat 82, 3640 Kinrooi.

Iedereen van harte welkom! Heel graag tot dan!

Probleem: overgewicht, conditie bedenkelijk. Suggestie van de huisarts op R2i te contacteren. Doelstelling: werken aan gewicht en conditie verbeteren.
Actie: gestart in aug '07 - voorzichtig op vlak van conditie (met wandelen en fietsen), focus op voeding: natuurlijk minder snoepen, maar ook meer water drinken, meer fruit en groenten eten. Nooit gevoel dat ik minder moest eten, wel anders. 
Resultaat mei '09: 10 kg vermagerd en stabiel. 10 mijl van Antwerpen gelopen (maar was wel stikkapot de twee volgende dagen :-)) Hoe is het gelukt: de ervaring en overtuiging van mezelf dat het niet zo verder kond; het nodige duwtje in de rug van de dokter; de steun van mijn vrouw en de aanmoediging van de kinderen; en niet in het minste de training met mijn naamgenoot van R2i - de vriendelijkste stok achter de deur die ik ken. Net wat ik nodig had.

-- Wouter