Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve verhuist

Ready2improve verhuist!

Met trots kondigen we de opening aan van twee nieuwe praktijken: Haasrode en Sint-Truiden. Beide openen op 4 januari 2016.

De praktijk van Leuven (nu Ooiendonk 5 in 3000 Leuven) verhuist naar Haasrode (Blandenstraat 236, 3053 Haasrode). Daar wordt momenteel hard gewerkt aan de inrichting van een volledig nieuwe praktijk: groter, mooier en beter om jullie nog beter van dienst te zijn.

Onze nieuwe praktijk in Haasrode ligt vlak aan de kerk van Blanden en is met de wagen vlot bereikbaar via Blanden of Haasrode. Met de bus neem je lijn 5 (Wakkerzeel-Vaalbeek, afstappen aan halte 'Blanden kerk') of lijn 6 (Wijgmaal-Hoegaarden, afstappen aan 'Haasrode Kerkstraat' en dan 10 minuten te voet).

In Sint-Truiden sluit het Huis Voor Chronische Zorg, waar we tot op heden actief waren, op 17 december 2015 de deuren. Maar op 4 januari 2016 openen we onze nieuwe eigen praktijk op de Fabriekstraat 101.

In beide nieuwe praktijken kan je nog steeds bij dezelfde coaches terecht.

Een uitnodiging voor onze opendeur volgt later...

Katrien (psychologe en opvoedster) verloor 4 kilogram en beleeft plezier aan haar actievere levensstijl.

Wouter, je hebt naar mijn gezaag geluisterd, je hebt mij advies gegeven, je hebt mij op bepaalde dingen gewezen - dingen die ik zelf wel wist, maar die niet aan de oppervlakte konden komen zonder een duwtje in de rug. En jij heb mij dat duwtje gegeven. En nu is het aan mij om er voor te zorgen dat al die inspanningen niet voor niets geweest zijn, dat ik dingen blijf proberen, dat ik gezond blijf eten en dat ik blijf sporten...
En ik zal er voor gaan! Dankjewel Wouter!!!

-- Katrien