Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve verhuist

Ready2improve verhuist!

Met trots kondigen we de opening aan van twee nieuwe praktijken: Haasrode en Sint-Truiden. Beide openen op 4 januari 2016.

De praktijk van Leuven (nu Ooiendonk 5 in 3000 Leuven) verhuist naar Haasrode (Blandenstraat 236, 3053 Haasrode). Daar wordt momenteel hard gewerkt aan de inrichting van een volledig nieuwe praktijk: groter, mooier en beter om jullie nog beter van dienst te zijn.

Onze nieuwe praktijk in Haasrode ligt vlak aan de kerk van Blanden en is met de wagen vlot bereikbaar via Blanden of Haasrode. Met de bus neem je lijn 5 (Wakkerzeel-Vaalbeek, afstappen aan halte 'Blanden kerk') of lijn 6 (Wijgmaal-Hoegaarden, afstappen aan 'Haasrode Kerkstraat' en dan 10 minuten te voet).

In Sint-Truiden sluit het Huis Voor Chronische Zorg, waar we tot op heden actief waren, op 17 december 2015 de deuren. Maar op 4 januari 2016 openen we onze nieuwe eigen praktijk op de Fabriekstraat 101.

In beide nieuwe praktijken kan je nog steeds bij dezelfde coaches terecht.

Een uitnodiging voor onze opendeur volgt later...

Ik had jaren rugschool gevolgd maar pas na de lezing van R2i was mij duidelijk waarom die zaken belangrijk zijn. De demonstraties maken alles zeer begrijpelijk en logisch.

-- Evert