Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve lanceert 'Het Fitste Bedrijf' in aanwezigheid van Vlaams Minister Jo Vandeurzen

Ready2improve lanceert 'Het Fitste Bedrijf' in aanwezigheid van Vlaams Minister Jo Vandeurzen

Op 11 december 2015 lanceert Ready2improve officieel zijn grote bedrijfsproject ‘Het Fitste Bedrijf’. Met dit project dagen we bedrijven uit om de fitheid van hun medewerkers zo goed mogelijk te verbeteren om zo de titel van het fitste bedrijf van hun regio binnen te rijven. Je las er meer over in vorige artikels in onze nieuwsbrief.

Het project kan op grote belangstelling rekenen van de pers, maar ook van Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Jo Vandeurzen. Hij zal aanwezig zijn op de persconferentie van 11 december.

Heb je interesse om met jouw bedrijf deel te nemen aan deze wedstrijd? Contacteer ons dan via www.fitstebedrijf.be.

Tijdens onze twee afgelopen Sint-Elooisfeesten legden we onze eieren in het mandje van Ready2improve. Hun aanbod aan keuzemogelijkheden voor een dergelijk feest met een honderdtal personen zijn gevarieerd en aangepast naar de wensen van de klant. Het eerste jaar hielden we een evenement met volksspelen, waarbij R2i zorgde voor een mooie locatie in de buurt, alle mogelijke volksspelen (en dat waren er veel) en een walking dinner. Alles verliep vlekkeloos. Het jaar nadien opteerden we voor een ‘Masterchef’, waarbij onze collega’s in groepjes werden onderverdeeld en zélf de handen uit de mouwen mochten steken om te koken voor een jury. Qua organisatie en opvolging waren de mensen van R2i behulpzaam. Ze zorgden ervoor dat alles wederom vlekkeloos verliep, buiten de vele vlekken die onze collega’s maakten. :-)

-- Tom Verhavert (Electrabel)