Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve lanceert 'Het Fitste Bedrijf' in aanwezigheid van Vlaams Minister Jo Vandeurzen

Ready2improve lanceert 'Het Fitste Bedrijf' in aanwezigheid van Vlaams Minister Jo Vandeurzen

Op 11 december 2015 lanceert Ready2improve officieel zijn grote bedrijfsproject ‘Het Fitste Bedrijf’. Met dit project dagen we bedrijven uit om de fitheid van hun medewerkers zo goed mogelijk te verbeteren om zo de titel van het fitste bedrijf van hun regio binnen te rijven. Je las er meer over in vorige artikels in onze nieuwsbrief.

Het project kan op grote belangstelling rekenen van de pers, maar ook van Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Jo Vandeurzen. Hij zal aanwezig zijn op de persconferentie van 11 december.

Heb je interesse om met jouw bedrijf deel te nemen aan deze wedstrijd? Contacteer ons dan via www.fitstebedrijf.be.

Als zelfstandige en zaakvoerder van een internationaal bedrijf, EuroMedix en als FamilieVader heb ik een vrij hoge druk in mijn leven. Door middel van een goede basis op mentaal en lichamelijk vlak, is een mens in staat om vele dingen te bereiken. Het is dan ook mijn bewuste keuze om mijn prioriteiten te leggen bij een gezonde geest in een gezond lichaam, “Mens sana in corpore sano”.

Met de overtuiging aan deze essentiële basis continue te willen werken, heb ik contact genomen met Ready2improve. Reeds na enkele luttele weken, merkte ik een gestade vooruitgang. Ready2improve biedt met zijn coaching op het mentaal, sportieve en nutritionele vlak die extra meerwaarde die het verschil maakt. Met name uit zich dat ondermeer in een verhoging van efficiëntie, een verhoging van de stressdrempel en reduceren van stressoren,  meer voldoening bij hetgeen men doet en een groter algemeen welvoelen (Wellness).

Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op zijn “improve coaches” beroep te kunnen doen.

-- Mario