Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve steunt het goede doel: revalidatiecentrum Pellenberg

Ready2improve steunt het goede doel: revalidatiecentrum Pellenberg

Ook dit jaar nam een team van revalidatiecentrum Pellenberg mee aan de 20 km door Brussel. Ze lieten zich daarvoor sponsoren om zo geld in te zamelen voor een dure maar zeer nuttige Kettewiesel-fiets (een handbike).

Ook Ready2improve steunde dit doel door mee te lopen met het team van Pellenberg en zich daarvoor te laten sponsoren. We zijn blij dat we konden bijdragen aan dit mooie initiatief.

Sinds ik gestopt ben met sporten, kwamen de kilo's er sneller bij dan verwacht. Mijn huisarts heeft mij aangeraden ready2improve te proberen. Geen crashdieet, geen race tegen de tijd, maar een eigen methode met een resultaat op (iets) langere termijn en dus gemakkelijker vol te houden. 
Sinds het begin, nu al een dikke vijf weken geleden, ben ik vermagerd, fitter geworden en heb ik goede gewoontes aangeleerd. 
Verder hecht ready2improve, maar ook ikzelf, veel belang aan een goede relatie tussen de coach en de sporter/cliënt. Een gezellige babbel, eens goed lachen of liever een serieus gesprek. Het kan allemaal!!!!

-- Veerle