Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve steunt het goede doel: opvangtehuis Kishir Nagar

Ready2improve steunt het goede doel: opvangtehuis Kishir Nagar

Nog zo’n mooi goed doel: Kishir Nagar. Een opvangtehuis voor 600 jongens in India; opgericht door de Vlaamse Pater Victor Van Bortel (zaliger) en na zijn dood gelukkig overgenomen door pater Louis Francken.
Elk jaar organiseert een groep sympathisanten een geldinzamelingsactie. Dit jaar doen ze dit door deel te nemen aan de North Sea Challenge en zich daarvoor te laten sponsoren, wat Ready2improve maar al te graag doet.

Wie zelf graag een bijdrage levert door deel te nemen of te sponsoren kan contact opnemen met de organisatoren van de geldinzameling via https://www.facebook.com/events/977902052259922/

Wouter Goris van Ready2improve heeft tijdens onze ‘Sensibilisatiedag Welzijn – FOD Binnenlandse zaken in beweging’ vier interessante (twee Franstalige en twee Nederlandstalige) interactieve workshops gegeven rond stressbeheer. Hij bracht dit onderwerp op een enthousiaste & deskundige wijze aan. De samenwerking verliep op een aangename en vlotte manier.

-- Christian Malevé (Maatschappelijk assistent, FOD)