Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Het Fitste Bedrijf van Vlaanderen

Het Fitste Bedrijf van Vlaanderen

Recent lanceerde Ready2improve een originele wedstrijd voor alle bedrijven in Vlaanderen: de strijd om de titel van ‘Fitste Bedrijf van Vlaanderen’. Alle info over deze actie vind je op onze website. Inschrijven kan nog steeds.

Het belooft een grootse wedstrijd te worden met veel media-aandacht en interesse vanwege de overheid. Zo heeft Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Jo Vandeurzen, bevestigd aanwezig te zullen zijn op persconferentie bij de start van de wedstrijd. Meer info hierover volgt later.

Sinds ik gestopt ben met sporten, kwamen de kilo's er sneller bij dan verwacht. Mijn huisarts heeft mij aangeraden ready2improve te proberen. Geen crashdieet, geen race tegen de tijd, maar een eigen methode met een resultaat op (iets) langere termijn en dus gemakkelijker vol te houden. 
Sinds het begin, nu al een dikke vijf weken geleden, ben ik vermagerd, fitter geworden en heb ik goede gewoontes aangeleerd. 
Verder hecht ready2improve, maar ook ikzelf, veel belang aan een goede relatie tussen de coach en de sporter/cliënt. Een gezellige babbel, eens goed lachen of liever een serieus gesprek. Het kan allemaal!!!!

-- Veerle