Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Het Fitste Bedrijf van Vlaanderen

Het Fitste Bedrijf van Vlaanderen

Recent lanceerde Ready2improve een originele wedstrijd voor alle bedrijven in Vlaanderen: de strijd om de titel van ‘Fitste Bedrijf van Vlaanderen’. Alle info over deze actie vind je op onze website. Inschrijven kan nog steeds.

Het belooft een grootse wedstrijd te worden met veel media-aandacht en interesse vanwege de overheid. Zo heeft Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Jo Vandeurzen, bevestigd aanwezig te zullen zijn op persconferentie bij de start van de wedstrijd. Meer info hierover volgt later.

Wouter Goris heeft binnenshuis enkele heel waardevolle exposés gegeven in ons gvo - programma met als titel 'Spanning : vriend of vijand'. Deze voordrachtavonden + powerpoint-vertoningen getuigden van een fijn, correct en heel deskundig inzicht in deze materie. Zijn interactieve stijl van werken, sterk engagement en fijne stiptheid etaleren een grote vaardigheid als psycholoog. Hij ving ook na elke voordracht de mensen met persoonlijke en intieme vraagstelling, heel discreet op.

-- Marc Van Hoey (medewerker Liberale Mutualiteit Oost - Vlaanderen)