Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Het Fitste Bedrijf van Vlaanderen

Het Fitste Bedrijf van Vlaanderen

Recent lanceerde Ready2improve een originele wedstrijd voor alle bedrijven in Vlaanderen: de strijd om de titel van ‘Fitste Bedrijf van Vlaanderen’. Alle info over deze actie vind je op onze website. Inschrijven kan nog steeds.

Het belooft een grootse wedstrijd te worden met veel media-aandacht en interesse vanwege de overheid. Zo heeft Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Jo Vandeurzen, bevestigd aanwezig te zullen zijn op persconferentie bij de start van de wedstrijd. Meer info hierover volgt later.

Probleem: overgewicht, conditie bedenkelijk. Suggestie van de huisarts op R2i te contacteren. Doelstelling: werken aan gewicht en conditie verbeteren.
Actie: gestart in aug '07 - voorzichtig op vlak van conditie (met wandelen en fietsen), focus op voeding: natuurlijk minder snoepen, maar ook meer water drinken, meer fruit en groenten eten. Nooit gevoel dat ik minder moest eten, wel anders. 
Resultaat mei '09: 10 kg vermagerd en stabiel. 10 mijl van Antwerpen gelopen (maar was wel stikkapot de twee volgende dagen :-)) Hoe is het gelukt: de ervaring en overtuiging van mezelf dat het niet zo verder kond; het nodige duwtje in de rug van de dokter; de steun van mijn vrouw en de aanmoediging van de kinderen; en niet in het minste de training met mijn naamgenoot van R2i - de vriendelijkste stok achter de deur die ik ken. Net wat ik nodig had.

-- Wouter