Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Het Fitste Bedrijf van Vlaanderen

Het Fitste Bedrijf van Vlaanderen

Recent lanceerde Ready2improve een originele wedstrijd voor alle bedrijven in Vlaanderen: de strijd om de titel van ‘Fitste Bedrijf van Vlaanderen’. Alle info over deze actie vind je op onze website. Inschrijven kan nog steeds.

Het belooft een grootse wedstrijd te worden met veel media-aandacht en interesse vanwege de overheid. Zo heeft Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Jo Vandeurzen, bevestigd aanwezig te zullen zijn op persconferentie bij de start van de wedstrijd. Meer info hierover volgt later.

Ik ben nu 68 jaar en heb al een tijdje te kampen met diabetes type 2. Op aanraden van mijn diabeteseducator bij het MCH Wezembeek-Oppem, ben ik in februari 2012 gestart met een reeks van 10 bewegingssessies bij Ready2improve in Leuven. Bij de start woog ik 84 kg. Op het einde van mijn 10de sessie was dat nog 78,7 kg. Ook mijn buikomtrek is met 3 cm verminderd, mijn vetpercentage  is met 2,6% verminderd en mijn waterpercentage met bijna 2% gestegen! Bij meting na de sessies was mijn bloedsuiker lager dan ooit!

Ik ben super content over de gevolgde sessies en het bekomen resultaat! Een echte aanrader voor iedereen die op een gezonde en leuke manier zijn suiker onder controle wil krijgen!

-- Gustaaf