Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Promotie voor 65+'ers

Promo 65+’ers

Fit en gezond ouder worden doe je door gezond te eten, voldoende te bewegen en je motivatie daarin hoog te houden. Niet steeds even gemakkelijk gedaan als gezegd. Daarom bieden we deze zomer een speciale promo aan alle 65+’ers: teken in voor een traject van 10 sessies en krijg er 2 gratis bovenop! De sessies kunnen worden verdeeld over onze bewegingsdeskundige, diëtiste en motivatiepsycholoog. Contacteer ons nu.

Promotie enkel geldig voor 65+'ers en niet cumuleerbaar met andere kortingen. Geldig tot 15 augustus 2015.

Eind 2006 kwam ik tot één grote conclusie: mijn levensstijl moet veranderen. Niet roken, gezonder en regelmatiger eten en meer sporten! Dan maar naar wouter, tot dan nog kotgenoot. Wel, de drie doelstellingen hierboven zijn meer dan geslaagd. De kilo's vloegen er niet af, maar fitter ben ik wel. Ik kijk niet meer op tegen een uur of meer sporten.
Natuurlijk praten we regelmatig over mijn vierde nog niet vermelde doelstelling: topscheidsrechter worden. Op het open european championship voor 19-jarigen in Goteborg bewees ik fysiek en mentaal meer dan ooit klaar te zijn.
Alles kan beter, dus bouwen we stilaan verder naar een topconditie die in de topsport dan ook vereist is.

-- Angelo