Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Promotie voor 65+'ers

Promo 65+’ers

Fit en gezond ouder worden doe je door gezond te eten, voldoende te bewegen en je motivatie daarin hoog te houden. Niet steeds even gemakkelijk gedaan als gezegd. Daarom bieden we deze zomer een speciale promo aan alle 65+’ers: teken in voor een traject van 10 sessies en krijg er 2 gratis bovenop! De sessies kunnen worden verdeeld over onze bewegingsdeskundige, diëtiste en motivatiepsycholoog. Contacteer ons nu.

Promotie enkel geldig voor 65+'ers en niet cumuleerbaar met andere kortingen. Geldig tot 15 augustus 2015.

Wouter Goris heeft binnenshuis enkele heel waardevolle exposés gegeven in ons gvo - programma met als titel 'Spanning : vriend of vijand'. Deze voordrachtavonden + powerpoint-vertoningen getuigden van een fijn, correct en heel deskundig inzicht in deze materie. Zijn interactieve stijl van werken, sterk engagement en fijne stiptheid etaleren een grote vaardigheid als psycholoog. Hij ving ook na elke voordracht de mensen met persoonlijke en intieme vraagstelling, heel discreet op.

-- Marc Van Hoey (medewerker Liberale Mutualiteit Oost - Vlaanderen)