Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve gaat bio

Ready2improve gaat bio

Ready2improve is sinds kort lid van Het Open Veld in Heverlee. Een lokaal landbouwproject met als doel verse, biologische, lokaal geteelde groenten te voorzien voor de nabije bewoners. Voor een bepaalde bijdrage per persoon mag je wekelijks zelf groenten komen oogsten. Een boer zorgt voor de teelt. Momenteel zijn reeds 320 mensen lid van Het Open Veld.

Ready2improve wil deze groenten graag gebruiken om kookworkshops te geven; meer info over deze workshops volgt later…

Meer info over Het Open Veld vindt je op www.hetopenveld.be

Wouter Goris van Ready2improve heeft tijdens onze ‘Sensibilisatiedag Welzijn – FOD Binnenlandse zaken in beweging’ vier interessante (twee Franstalige en twee Nederlandstalige) interactieve workshops gegeven rond stressbeheer. Hij bracht dit onderwerp op een enthousiaste & deskundige wijze aan. De samenwerking verliep op een aangename en vlotte manier.

-- Christian Malevé (Maatschappelijk assistent, FOD)