Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve gaat bio

Ready2improve gaat bio

Ready2improve is sinds kort lid van Het Open Veld in Heverlee. Een lokaal landbouwproject met als doel verse, biologische, lokaal geteelde groenten te voorzien voor de nabije bewoners. Voor een bepaalde bijdrage per persoon mag je wekelijks zelf groenten komen oogsten. Een boer zorgt voor de teelt. Momenteel zijn reeds 320 mensen lid van Het Open Veld.

Ready2improve wil deze groenten graag gebruiken om kookworkshops te geven; meer info over deze workshops volgt later…

Meer info over Het Open Veld vindt je op www.hetopenveld.be

Katrien (psychologe en opvoedster) verloor 4 kilogram en beleeft plezier aan haar actievere levensstijl.

Wouter, je hebt naar mijn gezaag geluisterd, je hebt mij advies gegeven, je hebt mij op bepaalde dingen gewezen - dingen die ik zelf wel wist, maar die niet aan de oppervlakte konden komen zonder een duwtje in de rug. En jij heb mij dat duwtje gegeven. En nu is het aan mij om er voor te zorgen dat al die inspanningen niet voor niets geweest zijn, dat ik dingen blijf proberen, dat ik gezond blijf eten en dat ik blijf sporten...
En ik zal er voor gaan! Dankjewel Wouter!!!

-- Katrien