Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Uitnodiging: Business Night van JCI Leuven @ Ready2improve – donderdag 2 april

Uitnodiging: Business Night van JCI Leuven @ Ready2improve – donderdag 2 april

Op donderdag 2 april organiseert JCI Leuven, een organisatie van jonge ondernemende high potentials een Business Night in de hoofdzetel van Ready2improve in Leuven.

Thema van deze netwerkavond avond is "gezond en ondernemend": hoe als drukke ondernemer toch voldoende tijd over houden voor sport, gezonde voeding, family time en me time?

Tijdens de avond is er ook voldoende tijd om bij een hapje en drankje te netwerken met andere jonge Leuvense ondernemers.

Meer info en inschrijven via http://businessnights.fikket.be/event/business-night-2-april-2015-gezond-en-ondernemend. Plaatsen zijn beperkt!

We hadden op voorhand verschillende redenen om te stoppen met roken maar de grootste was waarschijnlijk onze kinderwens. Ik wilde vooral geen rokende zwangere vrouw worden maar had bang dat het van de ene dag op de andere niet zou lukken. Mijn vriend wilde me in de eerste plaats steunen door mee te stoppen. De sessies met onze coach Johan hielpen mij omdat ik mijn ervaringen kon delen en Rob had vooral nood aan de wetenschappelijke achtergrond die we meekregen. Drie maanden nadat we gestopt waren kregen we de grootste motivator die we ons konden bedenken om vol te houden... we waren 7 weken in verwachting!

-- Kim