Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Levensloop Leuven 2015 – Loop of wandel met ons mee voor het goede doel!

Levensloop Leuven 2015 – Loop of wandel met ons mee voor het goede doel!

WANDEL OF LOOP MET ONS MEE VOOR HET GOEDE DOEL!

Elk jaar organiseert Stichting tegen Kanker op verschillende plaatsen in België een ‘Levensloop’. Op 25 en 26 april 2015 is Leuven opnieuw aan de beurt.

Het doel van dit event is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar het behandelen van kanker, en natuurlijk ook om een hart onder de riem te steken van mensen die vechten tegen kanker en hun naasten.

Ready2improve en Bunkai Karate-do engageren zich ook dit jaar om een team samen te stellen en op die manier zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting tegen Kanker. Help ons hierbij en kom met ons mee lopen of wandelen! Vorig jaar zamelden we 1250€ in; dit zouden we dit jaar graag overtreffen.

Wanneer: 25 en 26 april 2015

Startschot wordt gegeven op 25/4 om 16u. Het event duurt tot 26/4 om 16u. Elk uurtje dat je daartussen kan komen lopen of wandelen is een grote hulp!

Waar: Militair kwartier Cdt de Hemptinne, Hertogstraat 184, 3001 Heverlee

Inschrijven: www.levensloop.be/teams/ready2improve-en-bunkai-karate-do-0
Kies 'vervoegen', ‘Ik neem zelf deel’ (eventueel je motivatie, persoonlijk streefbedrag en foto toevoegen, maar dat is niet per se nodig), ‘volgende stap’, ‘volgende stap’, vul je persoonlijke gegevens in, klik op ‘betaling’ en volg de betaal procedure.

Elk teamlid betaalt 10€ inschrijvingsgeld, wat integraal naar Stichting tegen Kanker gaat.
Daarnaast zijn ook vrije giften mogelijk; ook dit doe je via bovenstaande link, kies ‘een gift doen’.

Wij helpen je met je voorbereiding

Voor iedereen die zich inschrijft in ons team organiseren we op voorhand een gratis trainingssessie, waarbij ieder ook een trainingsschema mee naar huis krijgt. De dag zelf krijg je van ons een gratis T-shirt.

Je hoeft niet in topconditie te zijn om mee te doen. Gewoon rustig wandelen volstaat echt! Je hoeft ook geen 24 uren aan een stuk aanwezig te zijn. Als je ergens tussen 25/4 om 16u en 26/4 om 16u een uurtje kan komen wandelen of lopen is dit al een enorme hulp! Een paar weken voor het event verspreiden we een doodle waarin je kan opgeven welk uur je ons team komt versterken. Vul daartoe zeker je mailadres in bij je inschrijving.

Alvast van harte bedankt voor je hulp en inzet!

Ik had jaren rugschool gevolgd maar pas na de lezing van R2i was mij duidelijk waarom die zaken belangrijk zijn. De demonstraties maken alles zeer begrijpelijk en logisch.

-- Evert