Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

19 januari = Blue Monday… Zorg dat dit niet voor jou telt dankzij onze ‘goede voornemens promotie’!

19 januari = Blue Monday… Zorg dat dit niet voor jou telt dankzij onze ‘goede voornemens promotie’!

Dit jaar valt de gevreesde ‘Blue Monday’ op 19 januari. De derde maandag van januari is elk jaar opnieuw voor de meeste mensen de meest depressieve dag van het jaar. Omdat het een maandag is. Omdat het een donkere koude winterdag is. Omdat de gezellige warmte van de feestdagen ons die donkerte en koude niet meer kan helpen vergeten. En omdat het drie weken na de dag van de goede voornemens valt en iedereen op dat moment beseft dat het hen ook dit jaar weer maar eens niet zal lukken hun goede voornemens waar te maken…

En net daar kunnen wij als Ready2improve je bij helpen! Heb je je voorgenomen te stoppen met roken? Gewicht te verliezen? Meer te gaan sporten? Meer tijd te maken voor vrienden en familie? Meer tijd te nemen voor jezelf? Maar lukt het je niet alleen? Op al deze vlakken kunnen onze coaches je bijstaan en nu tijdelijk aan 20% korting.

Contacteer ons via www.ready2improve.be/contact en krijg 20% korting op je volgende sessie!

Actie geldig tot en met Blue Monday (19/1/2015) voor nieuwe EN bestaande klanten, niet cumuleerbaar met andere kortingen en niet geldig op sessies die vallen onder een reeks van 10.

wij vonden het een positieve ervaring en een goede hulp die nodig is naast je eigen wilskracht

-- Rob