Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Geef eens een gezond kado: de Ready2improve kadobon

Nog op zoek naar een leuk en vooral gezond kado voor de feestdagen? Nieuw bij ready2improve: de kadobon. Bepaal zelf wat je schenkt (1 of meerdere sessies dieptemassage, een fitheidsmeting met trainingsschema, een voedingsanalyse, etc.) en voor welk bedrag. De bon blijft 1 jaar geldig!

Vraag er naar bij je coach of neem contact met ons op via onze website.

De kadobon van Ready2improve

Eind 2006 kwam ik tot één grote conclusie: mijn levensstijl moet veranderen. Niet roken, gezonder en regelmatiger eten en meer sporten! Dan maar naar wouter, tot dan nog kotgenoot. Wel, de drie doelstellingen hierboven zijn meer dan geslaagd. De kilo's vloegen er niet af, maar fitter ben ik wel. Ik kijk niet meer op tegen een uur of meer sporten.
Natuurlijk praten we regelmatig over mijn vierde nog niet vermelde doelstelling: topscheidsrechter worden. Op het open european championship voor 19-jarigen in Goteborg bewees ik fysiek en mentaal meer dan ooit klaar te zijn.
Alles kan beter, dus bouwen we stilaan verder naar een topconditie die in de topsport dan ook vereist is.

-- Angelo