Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Geef eens een gezond kado: de Ready2improve kadobon

Nog op zoek naar een leuk en vooral gezond kado voor de feestdagen? Nieuw bij ready2improve: de kadobon. Bepaal zelf wat je schenkt (1 of meerdere sessies dieptemassage, een fitheidsmeting met trainingsschema, een voedingsanalyse, etc.) en voor welk bedrag. De bon blijft 1 jaar geldig!

Vraag er naar bij je coach of neem contact met ons op via onze website.

De kadobon van Ready2improve

Katrien (psychologe en opvoedster) verloor 4 kilogram en beleeft plezier aan haar actievere levensstijl.

Wouter, je hebt naar mijn gezaag geluisterd, je hebt mij advies gegeven, je hebt mij op bepaalde dingen gewezen - dingen die ik zelf wel wist, maar die niet aan de oppervlakte konden komen zonder een duwtje in de rug. En jij heb mij dat duwtje gegeven. En nu is het aan mij om er voor te zorgen dat al die inspanningen niet voor niets geweest zijn, dat ik dingen blijf proberen, dat ik gezond blijf eten en dat ik blijf sporten...
En ik zal er voor gaan! Dankjewel Wouter!!!

-- Katrien