Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

WELLBEING@WORK - terugblik op een dynamisch event

Heel wat CEO’s en werknemers voelen zich niet zo goed in hun vel op het werk. Maar liefst 1 op 10 heeft last van burn-outverschijnselen. En dat is jammer, want gelukkige CEO’s en werknemers zijn 46% productiever, 31% effectiever en 36 % gemotiveerder. 

Het gloednieuwe magazine Well-being@work wil de ondernemers een handje toesteken. Dit magazine werd op 10 september gelanceerd op het event ‘Well-being@Work’ van vMA jonge managers in samenwerking met Ready2improve op de prachtige locatie Brabantse Golf in Steenokkerzeel.

47 jonge topmanagers lieten zich inspireren tot een gezondere levensstijl door een boeiende workshop, een complete lichaamsanalyse en een conditietest. Ze konden er ook kennis maken met het digitale platform van Ready2improve (meer info vindt u in het artikel "Ready2improve gaat digitaal").

Tevens werd op het event de ludieke actie ‘De ongezondste baas van Vlaanderen’ gelanceerd. Een actie waarbij Ready2improve inderdaad op zoek gaat naar de ongezondste baas van Vlaanderen. Werknemers kunnen hun baas nomineren of een baas kan ook zichzelf nomineren. Onder de genomineerden worden drie winnaars geloot die 12 weken lang een persoonlijke gezondheidsbegeleiding winnen. Interesse? Schrijf uw baas dan snel in via het inschrijvingsformulier!

event ‘Well-being@Work’ van vMA jonge managers in samenwerking met Ready2improve

 

Onze gesprekken hebben mij geholpen om op een positievere manier te denken. Ik ben fier over mezelf en over mijn realisaties tot nu toe. Door positiever te denken, kom ik tot de vaststelling dat ik meer karakter heb dan ik zelf dacht.

-- Michel