Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Bedrijven worden wettelijk verplicht om burnout te voorkomen

Vanaf 1 september 2014 zijn bedrijven wettelijk verplicht om psychosociale risico’s zoals pesten, ongewenst seksueel gedrag, geweld, stress en burnout te bestrijden. Voor werknemers dient het gemakkelijker te worden om hulp in te roepen als ze met een van deze zaken geconfronteerd worden; dit via een vertrouwenspersoon of preventieadviseur. De bedrijven dienen ook meer te investeren in het uitvoeren van risico-analyses en sensibiliseringsacties.

Bent u manager van een bedrijf en is dit niet ‘your cup of tea’? Laat jezelf dan bijstaan door onze specialisten terzake. Ready2improve is gespecialiseerd in het uitbouwen van het totale gezondheidsbeleid van een bedrijf en is zeer ervaren met dit soort sensibiliseringsacties en risoco-analyses.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie hieromtrent.

Eind 2006 kwam ik tot één grote conclusie: mijn levensstijl moet veranderen. Niet roken, gezonder en regelmatiger eten en meer sporten! Dan maar naar wouter, tot dan nog kotgenoot. Wel, de drie doelstellingen hierboven zijn meer dan geslaagd. De kilo's vloegen er niet af, maar fitter ben ik wel. Ik kijk niet meer op tegen een uur of meer sporten.
Natuurlijk praten we regelmatig over mijn vierde nog niet vermelde doelstelling: topscheidsrechter worden. Op het open european championship voor 19-jarigen in Goteborg bewees ik fysiek en mentaal meer dan ooit klaar te zijn.
Alles kan beter, dus bouwen we stilaan verder naar een topconditie die in de topsport dan ook vereist is.

-- Angelo