Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Bedrijven worden wettelijk verplicht om burnout te voorkomen

Vanaf 1 september 2014 zijn bedrijven wettelijk verplicht om psychosociale risico’s zoals pesten, ongewenst seksueel gedrag, geweld, stress en burnout te bestrijden. Voor werknemers dient het gemakkelijker te worden om hulp in te roepen als ze met een van deze zaken geconfronteerd worden; dit via een vertrouwenspersoon of preventieadviseur. De bedrijven dienen ook meer te investeren in het uitvoeren van risico-analyses en sensibiliseringsacties.

Bent u manager van een bedrijf en is dit niet ‘your cup of tea’? Laat jezelf dan bijstaan door onze specialisten terzake. Ready2improve is gespecialiseerd in het uitbouwen van het totale gezondheidsbeleid van een bedrijf en is zeer ervaren met dit soort sensibiliseringsacties en risoco-analyses.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie hieromtrent.

Wouter Goris van Ready2improve heeft tijdens onze ‘Sensibilisatiedag Welzijn – FOD Binnenlandse zaken in beweging’ vier interessante (twee Franstalige en twee Nederlandstalige) interactieve workshops gegeven rond stressbeheer. Hij bracht dit onderwerp op een enthousiaste & deskundige wijze aan. De samenwerking verliep op een aangename en vlotte manier.

-- Christian Malevé (Maatschappelijk assistent, FOD)