Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Op zoek naar de ‘Ongezondste baas van Vlaanderen’

Ready2improve gaat op zoek naar de ‘Ongezondste Baas van Vlaanderen’. Op deze manier willen we een gezonde levensstijl promoten in de bedrijfswereld.

Als de levensstijl van jouw baas voor verbetering vatbaar is, kan je hem of haar nomineren. Overgiet jouw baas (zaken)lunches met een stevige portie alcohol? Ligt zijn of haar koersfiets onder een dikke laag stof, wegens tijdsgebrek? Voelt hij of zij op het strand de onbedaarlijke drang om de smartphone te checken? Dat zijn mogelijke symptomen van een ongezonde levensstijl, en dus kan je jouw baas zeker nomineren. Dat kan door deze vragenlijst in te vullen of door simpelweg de nominatie in een 5-tal regels te motiveren en dit tekstje te mailen naar ongezondstebaas@ready2improve.eu. CEO’s of managers kunnen ook zichzelf nomineren, op dezelfde manier.

Uit alle inzendingen worden drie winnaars geloot. De winnende CEO’s of managers krijgen 12 weken lang gratis persoonlijke gezondheidsbegeleiding.

Samenwerken met R2i is een plezier. Inhoudelijk sterk en altijd enthousiast. Je gaat met energie weg na een overleg. Chapeau!

-- Koen Dewit