Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Nieuw bij Ready2improve: Massage

Ready2improve heeft een nieuw thema toegevoegd aan haar aanbod: massage. We bieden drie vormen van massage aan: relaxerende massage,  stoelmassage en  dieptemassage.

Voor individuen bieden we individuele massage in één van onze praktijkruimtes. Een coach van Ready2improve, die bovengenoemde massages kan toepassen, kan een volledige 'check' uitvoeren, waarbij alle grote spiergroepen afgegaan worden op zoek naar mogelijke probleemgebieden. Of je kiest voor één of meer sessies van het type massage naar jouw keuze. 

Bij bedrijven komt onze coach ter plekke. Het bedrijf voorziet een adequate ruimte (afgesloten, met de nodige privacy) en wij zorgen voor de rest. 

Interesse? Meer info vind je hier:
Voor bedrijven: vormen en prijzen
Voor individuen: vormen en prijzen

Ik ben nu 68 jaar en heb al een tijdje te kampen met diabetes type 2. Op aanraden van mijn diabeteseducator bij het MCH Wezembeek-Oppem, ben ik in februari 2012 gestart met een reeks van 10 bewegingssessies bij Ready2improve in Leuven. Bij de start woog ik 84 kg. Op het einde van mijn 10de sessie was dat nog 78,7 kg. Ook mijn buikomtrek is met 3 cm verminderd, mijn vetpercentage  is met 2,6% verminderd en mijn waterpercentage met bijna 2% gestegen! Bij meting na de sessies was mijn bloedsuiker lager dan ooit!

Ik ben super content over de gevolgde sessies en het bekomen resultaat! Een echte aanrader voor iedereen die op een gezonde en leuke manier zijn suiker onder controle wil krijgen!

-- Gustaaf