Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Nieuw bij Ready2improve: Massage

Ready2improve heeft een nieuw thema toegevoegd aan haar aanbod: massage. We bieden drie vormen van massage aan: relaxerende massage,  stoelmassage en  dieptemassage.

Voor individuen bieden we individuele massage in één van onze praktijkruimtes. Een coach van Ready2improve, die bovengenoemde massages kan toepassen, kan een volledige 'check' uitvoeren, waarbij alle grote spiergroepen afgegaan worden op zoek naar mogelijke probleemgebieden. Of je kiest voor één of meer sessies van het type massage naar jouw keuze. 

Bij bedrijven komt onze coach ter plekke. Het bedrijf voorziet een adequate ruimte (afgesloten, met de nodige privacy) en wij zorgen voor de rest. 

Interesse? Meer info vind je hier:
Voor bedrijven: vormen en prijzen
Voor individuen: vormen en prijzen

Tijdens onze twee afgelopen Sint-Elooisfeesten legden we onze eieren in het mandje van Ready2improve. Hun aanbod aan keuzemogelijkheden voor een dergelijk feest met een honderdtal personen zijn gevarieerd en aangepast naar de wensen van de klant. Het eerste jaar hielden we een evenement met volksspelen, waarbij R2i zorgde voor een mooie locatie in de buurt, alle mogelijke volksspelen (en dat waren er veel) en een walking dinner. Alles verliep vlekkeloos. Het jaar nadien opteerden we voor een ‘Masterchef’, waarbij onze collega’s in groepjes werden onderverdeeld en zélf de handen uit de mouwen mochten steken om te koken voor een jury. Qua organisatie en opvolging waren de mensen van R2i behulpzaam. Ze zorgden ervoor dat alles wederom vlekkeloos verliep, buiten de vele vlekken die onze collega’s maakten. :-)

-- Tom Verhavert (Electrabel)