Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Nieuw bij Ready2improve: Massage

Ready2improve heeft een nieuw thema toegevoegd aan haar aanbod: massage. We bieden drie vormen van massage aan: relaxerende massage,  stoelmassage en  dieptemassage.

Voor individuen bieden we individuele massage in één van onze praktijkruimtes. Een coach van Ready2improve, die bovengenoemde massages kan toepassen, kan een volledige 'check' uitvoeren, waarbij alle grote spiergroepen afgegaan worden op zoek naar mogelijke probleemgebieden. Of je kiest voor één of meer sessies van het type massage naar jouw keuze. 

Bij bedrijven komt onze coach ter plekke. Het bedrijf voorziet een adequate ruimte (afgesloten, met de nodige privacy) en wij zorgen voor de rest. 

Interesse? Meer info vind je hier:
Voor bedrijven: vormen en prijzen
Voor individuen: vormen en prijzen

Als zelfstandige en zaakvoerder van een internationaal bedrijf, EuroMedix en als FamilieVader heb ik een vrij hoge druk in mijn leven. Door middel van een goede basis op mentaal en lichamelijk vlak, is een mens in staat om vele dingen te bereiken. Het is dan ook mijn bewuste keuze om mijn prioriteiten te leggen bij een gezonde geest in een gezond lichaam, “Mens sana in corpore sano”.

Met de overtuiging aan deze essentiële basis continue te willen werken, heb ik contact genomen met Ready2improve. Reeds na enkele luttele weken, merkte ik een gestade vooruitgang. Ready2improve biedt met zijn coaching op het mentaal, sportieve en nutritionele vlak die extra meerwaarde die het verschil maakt. Met name uit zich dat ondermeer in een verhoging van efficiëntie, een verhoging van de stressdrempel en reduceren van stressoren,  meer voldoening bij hetgeen men doet en een groter algemeen welvoelen (Wellness).

Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op zijn “improve coaches” beroep te kunnen doen.

-- Mario