Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Nieuw bij Ready2improve: coaching op het vlak van prestatiebevordering

Na het succes van Ready2improve op het vlak van gezondheidscoaching voor particulieren en bedrijven, breidt Ready2improve zijn aanbod verder uit naar het segment van prestatiebevordering.

Gezondheid en presteren gaan sowieso hand in hand:
werknemers die gezonder worden door gezonder te eten, een gezonder gewicht, meer beweging, een beter slaappatroon en stress management (het gezondheidsbevorderende aanbod van Ready2improve) presteren ook beter.

Maar werkprestaties verbeteren heeft ook te maken met onderhandelingstechnieken, vergadertechnieken, op een juiste manier leiding geven, goed functioneren in een team en algemeen efficiënt werken.

En het is net op deze vlakken dat Ready2improve zijn aanbod uitbreidt.
Net zoals voor de gezondheidsbevorderende thema’s werkt ready2improve ook voor deze
thema’s met ervaren coaches die ware specialisten zijn in hun werkveld.

Meer info over dit nieuwe aanbod vindt je op www.ready2improve.be/aanbod/bedrijven/presteren-bedrijven.

Voor nog verdere informatie over dit aanbod, kan je contact
met ons opnemen via www.ready2improve.be/contact/

Probleem: overgewicht, conditie bedenkelijk. Suggestie van de huisarts op R2i te contacteren. Doelstelling: werken aan gewicht en conditie verbeteren.
Actie: gestart in aug '07 - voorzichtig op vlak van conditie (met wandelen en fietsen), focus op voeding: natuurlijk minder snoepen, maar ook meer water drinken, meer fruit en groenten eten. Nooit gevoel dat ik minder moest eten, wel anders. 
Resultaat mei '09: 10 kg vermagerd en stabiel. 10 mijl van Antwerpen gelopen (maar was wel stikkapot de twee volgende dagen :-)) Hoe is het gelukt: de ervaring en overtuiging van mezelf dat het niet zo verder kond; het nodige duwtje in de rug van de dokter; de steun van mijn vrouw en de aanmoediging van de kinderen; en niet in het minste de training met mijn naamgenoot van R2i - de vriendelijkste stok achter de deur die ik ken. Net wat ik nodig had.

-- Wouter