Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

vMA Jonge Managers nodigt: Well-being @ work

Well-being @ work

Hoe goed voel jij je in je vel/maatpak op het werk? Onderzoek heeft aangetoond dat heel wat werknemers zich niet zo lekker voelen — 1 op 10 heeft last van burn-outverschijnselen. En dat is jammer, want gelukkige werknemers zijn productieve werknemers. Wie zich goed voelt in zijn job is stressbestendiger, heeft meer energie, is minder vaak ziek en blijft langer werken bij de werkgever. Bovendien verhogen gelukkige werknemers hun productiviteit met 46%, hun effectiviteit met 31% en hun motivatie met 36%. (bron The Wall Street Journal)

Welzijn op het werk is van essentieel belang voor elk persoon én elk bedrijf. Daarom organiseert vMA Jonge Managers samen met Ready2improve een uniek Well-being @ Work event. We willen je bewust maken van het belang van welzijn op het werk en je tips aanreiken om zelf aan de slag te gaan. Zo zal regelmatig bewegen, een gezonde voeding en een beter beheer van je energie je potentieel, je zelfvertrouwen én je efficiëntie op het werk grondig verbeteren.

Datum

Dinsdag 9 september 2014

Programma

 • Welkom met een originele stand waar u verschillende metingen kan ondergaan rond fysieke fitheid, mentaal welzijn, gezonde voeding, stress en je timemanagement skills (kan ook na de workshop)
 • Interactieve workshop met cases en voorbeelden uit het bedrijfsleven en de sport, aangevuld met demonstraties en oefeningen.
  • Wat zijn en hoe creëer ik gewoonten?
  • Lichaam: “Motivatie in beweging” — hoe zorg ik ervoor dat ik ondanks mijn carrière toch fit, gezond en gemotiveerd blijf?
  • Geest: “Be the change you want to see in the world” — hoe pak ik veranderingen aan en presteer ik optimaal?
  • Gedrag: Welke impact heeft voeding op mijn prestaties en mijn gezondheid?
  • Omgeving: Hoe organiseer ik mij om de balans werk en privé in evenwicht te houden?
 • Afsluiten doen we met een netwerkdrink en een hapje

Alle deelnemers ontvangen een uniek boekje waarin enkele CEO's en topmanagers beschrijven hoe zij, elk op hun manier, een gezonde levensbalans weten te behouden ondanks de vaak hoge werkdruk.

Verwelkoming vanaf 18u met mogelijkheid voor een persoonlijke gezondheidscheck met een gezondheidscoach.
Start workshop om 19u en aansluitend netwerkdrink met een hapje.

Locatie

Brabantse Golf
Steenwagenstraat 11
1820 Steenokkerzeel

Prijs

Early birds (inschrijven voor 1 juli, zowel leden als niet-leden): € 70 (excl. BTW)
Lid (na 1 juli): € 85 (excl. BTW)
Niet lid (na 1 juli): € 125 (excl. BTW)

Deelname is inclusief een gratis persoonlijke gezondheidsanalyse met een gezondheidscoach.

In samenwerking met Ready2improve.
Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en betere prestaties.

Schrijf online in!

Aan dit event hebben verschillende Belgische Top-ceo’s hun medewerking verleend zoals:

 • Dominique Leroy (CEO Belgacom),
 • Hans D’Hondt (Voorzitter van het Directiecomité FOD Financiën)
 • Inge Vervotte (Voormalig minister van Ambtenarenzaken en Overheidsbedrijven, Voorzitter dagelijks bestuur van Emmaüs VZW & Voorzitter raad van bestuur Vigez)
 • Saskia Van Uffelen (CEO Ericsson Belux),
 • Bart De Smet (CEO Ageas),
 • Wouter Torfs (Schoenen Torfs),
 • Hans Suijkerbuijk (CEO Kluwer),
 • Rita Verreyt (CEO Uptime Group),
 • Yves Vekemans (CEO Herculean),
 • Steven De Keyzer (CEO Gevers)
 • Sandy De Spiegeleer (Directeur Laboratoire Olivier)

Als zelfstandige en zaakvoerder van een internationaal bedrijf, EuroMedix en als FamilieVader heb ik een vrij hoge druk in mijn leven. Door middel van een goede basis op mentaal en lichamelijk vlak, is een mens in staat om vele dingen te bereiken. Het is dan ook mijn bewuste keuze om mijn prioriteiten te leggen bij een gezonde geest in een gezond lichaam, “Mens sana in corpore sano”.

Met de overtuiging aan deze essentiële basis continue te willen werken, heb ik contact genomen met Ready2improve. Reeds na enkele luttele weken, merkte ik een gestade vooruitgang. Ready2improve biedt met zijn coaching op het mentaal, sportieve en nutritionele vlak die extra meerwaarde die het verschil maakt. Met name uit zich dat ondermeer in een verhoging van efficiëntie, een verhoging van de stressdrempel en reduceren van stressoren,  meer voldoening bij hetgeen men doet en een groter algemeen welvoelen (Wellness).

Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op zijn “improve coaches” beroep te kunnen doen.

-- Mario