Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Werelddag zonder tabak – 31 mei 2014

Elk jaar is het op 31 mei ‘werelddag zonder tabak’. Gezondheidswerkers en ook Ready2improve zien dit als een uitgelezen moment om stil te staan bij de gevolgen van roken. Enkele cijfers:

  • Jaarlijks sterven wereldwijd zo’n 6 miljoen mensen (de helft van België) aan de gevolgen van roken.
  • In 2011 stierven in Vlaanderen 8657 mensen aan de gevolgen van roken; dat zijn zo’n 23 Vlamingen per dag!

Natuurlijk weet je als roker wel dat roken ongezond is voor jezelf en je omgeving, maar stoppen is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Laat je daarom professioneel begeleiden door een tabacoloog; een methode die al lang heeft bewezen te werken. Lees alvast enkele getuigenissen op deze website.

Interesse? Of twijfel je nog? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info via http://www.ready2improve.be/contact/

Bovendien betalen de mutualiteiten acht rookstopsessies voor een groot stuk terug. 30€ voor de eerste sessie en 20€ voor de zeven volgende sessies. Zwangere vrouwen krijgen acht keer 30€ terugbetaald.

Aarzel niet langer en contacteer ons! 

Ik ben nu 68 jaar en heb al een tijdje te kampen met diabetes type 2. Op aanraden van mijn diabeteseducator bij het MCH Wezembeek-Oppem, ben ik in februari 2012 gestart met een reeks van 10 bewegingssessies bij Ready2improve in Leuven. Bij de start woog ik 84 kg. Op het einde van mijn 10de sessie was dat nog 78,7 kg. Ook mijn buikomtrek is met 3 cm verminderd, mijn vetpercentage  is met 2,6% verminderd en mijn waterpercentage met bijna 2% gestegen! Bij meting na de sessies was mijn bloedsuiker lager dan ooit!

Ik ben super content over de gevolgde sessies en het bekomen resultaat! Een echte aanrader voor iedereen die op een gezonde en leuke manier zijn suiker onder controle wil krijgen!

-- Gustaaf