Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve liep voor het goede doel en zamelde 1258€ in!

Op 26 en 27 april nam Ready2improve deel aan de Levensloop in Leuven, een 24urenloop georganiseerd door Stichting tegen Kanker met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen. Ready2improve vormde samen met Bunkai Karate Do een team.

De voorbije maanden riepen we geregeld op om je in te schrijven voor ons team en mee te komen wandelen of lopen op Levensloop.

Velen van jullie deden dit en dankzij jullie steun hebben we met ons team maar liefst 1258€ ingezameld!

In totaal werd er op heel Levensloop Leuven 190.000€ ingezameld!

Het geeft ons een fantastisch gevoel om zo’n bijdrage te kunnen leveren aan zo’n belangrijk goed doel.We zijn jullie dankbaar en trots op het resultaat.Volgend jaar doen we zeker opnieuw mee op Levensloop Leuven 2015.We hopen jullie daar weer talrijk te ontmoeten!

Meer info over Levensloop vindt je ook op www.levensloop.be

Sinds ik gestopt ben met sporten, kwamen de kilo's er sneller bij dan verwacht. Mijn huisarts heeft mij aangeraden ready2improve te proberen. Geen crashdieet, geen race tegen de tijd, maar een eigen methode met een resultaat op (iets) langere termijn en dus gemakkelijker vol te houden. 
Sinds het begin, nu al een dikke vijf weken geleden, ben ik vermagerd, fitter geworden en heb ik goede gewoontes aangeleerd. 
Verder hecht ready2improve, maar ook ikzelf, veel belang aan een goede relatie tussen de coach en de sporter/cliënt. Een gezellige babbel, eens goed lachen of liever een serieus gesprek. Het kan allemaal!!!!

-- Veerle