Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve liep voor het goede doel en zamelde 1258€ in!

Op 26 en 27 april nam Ready2improve deel aan de Levensloop in Leuven, een 24urenloop georganiseerd door Stichting tegen Kanker met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen. Ready2improve vormde samen met Bunkai Karate Do een team.

De voorbije maanden riepen we geregeld op om je in te schrijven voor ons team en mee te komen wandelen of lopen op Levensloop.

Velen van jullie deden dit en dankzij jullie steun hebben we met ons team maar liefst 1258€ ingezameld!

In totaal werd er op heel Levensloop Leuven 190.000€ ingezameld!

Het geeft ons een fantastisch gevoel om zo’n bijdrage te kunnen leveren aan zo’n belangrijk goed doel.We zijn jullie dankbaar en trots op het resultaat.Volgend jaar doen we zeker opnieuw mee op Levensloop Leuven 2015.We hopen jullie daar weer talrijk te ontmoeten!

Meer info over Levensloop vindt je ook op www.levensloop.be

Eind 2006 kwam ik tot één grote conclusie: mijn levensstijl moet veranderen. Niet roken, gezonder en regelmatiger eten en meer sporten! Dan maar naar wouter, tot dan nog kotgenoot. Wel, de drie doelstellingen hierboven zijn meer dan geslaagd. De kilo's vloegen er niet af, maar fitter ben ik wel. Ik kijk niet meer op tegen een uur of meer sporten.
Natuurlijk praten we regelmatig over mijn vierde nog niet vermelde doelstelling: topscheidsrechter worden. Op het open european championship voor 19-jarigen in Goteborg bewees ik fysiek en mentaal meer dan ooit klaar te zijn.
Alles kan beter, dus bouwen we stilaan verder naar een topconditie die in de topsport dan ook vereist is.

-- Angelo