Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve in Brabant Manager Magazine

Ready2improve geeft in het meest recente nummer van Brabant Manager Magazine (mei) meer uitleg over haar 'I-team'. Hieronder het volledige artikel:


Werken aan uw gezondheid, motivatie en prestaties:
hire the I-team 

If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the I-Team!

Voelen uw werknemers zich goed op het werk? Dan tillen ze uw bedrijf omhoog. Want gelukkige en gezonde mensen zijn gemotiveerd en maken het verschil. Daarom investeert u in het welzijn van uw ploeg. En nu krabt u zich even achter de oren, want hoe begint u eraan? Tijd om met het I-team kennis te maken. 

Waarom bel ik het I-team? 
Wouter Goris: “Staat u als mens of binnen uw bedrijf voor een uitdaging? Dan is een helpende hand soms meer dan welkom. Want onze maatschappij draait op volle toeren en dan duiken er al eens ongewenste bezoekers op: stress, slechte eet- of slaapgewoontes, pijnlijke kwaaltjes, te weinig tijd … Maar geen nood: het I-team is al onderweg. Eerst luisteren wij naar u, want elk verhaal is anders. En dan gaan we samen met een Improve-traject aan de slag. Het doel? Het beste uit uzelf en uw team halen. Want wie zich goed voelt, presteert beter.” 

En hoe ziet zo’n Improve-traject er dan uit? 
“Ready2improve richt zijn pijlen op de gezondheid, motivatie en prestaties van u en uw medewerkers. En daarom stellen we samen een programma op dat u op het lijf geschreven is. Wilt u gezond vermageren? Of wilt ú de baas van uw agenda worden? Misschien zwaait u liever de sigaret, rugpijn of die stress vaarwel? Ons multidisciplinair team heeft een antwoord op elke vraag. Psychologen, voedingsdeskundigen, sportwetenschappers, een tabacoloog … U krijgt advies dat wetenschappelijk onderbouwd is. En ú houdt de touwtjes in handen, want u kiest het traject. Met Awareness Actions brengen we thema’s onder de aandacht bij uw medewerkers. Dat doen we kort, krachtig en altijd ludiek. Intensiever zijn de Coaching Tracks: we begeleiden u of uw medewerkers gedurende enkele weken tot een jaar – individueel of in groep. Om de impact te maximaliseren, verankeren we het project aan de missie van uw organisatie met onze Health Strategy Consultancy. Zo stuwen we iedereen omhoog: fitter, gezonder en op en top gemotiveerd.” 

Zo’n Improve-traject lijkt me hard werken? 
“Tuurlijk, maar u krijgt er een energieboost van. Een verbetertraject met Ready2improve? Dat is impact en altijd pure fun.” 

Een aantrekkelijk loonpakket is belangrijk, maar de werkomgeving geeft voor veel mensen de doorslag.
-- Bart Boesmans (Algemeen Directeur Laborelec)​