Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Steun ons op Levensloop Leuven – 26 en 27 april

Steun ons op Levensloop Leuven – 26 en 27 april

Deze maand is het zover: Levensloop Leuven vindt plaats op 26 en 27 april.

Sinds januari roepen we geregeld warm op om ons team te vervoegen (zie artikel vorige nieuwsbrieven).Je kan je nog steeds inschrijven voor ons team of een gift doen.

Ook kan je onze stand bezoeken op Levensloop zelf waar we Sake en soep zullen verkopen voor het goede doel.Ook kan je op onze stand terecht voor een lichaamsmassage en een lichaamsmeting. 
Levensloop Leuven belooft zeker een leuk uitstapje te worden.  Naast onze verkoopsstand zijn er nog heel wat andere standen met hapjes en drank en randanimatie zoals een kinderdorp (met o.a. shows van Kazoom), optredens van bekende zangers en DJ's, aanwezigheid van BV's, enzovoort. 

De volledige opbrengst van inschrijvingsgeld, giften, verkoop van sake en soep, lichaamsmassage en lichaamsmeting gaan naar Stichting tegen kanker.Tot nu toe hebben we 885€ ingezameld; we zouden graag ons doel van 1250€ halen.

In totaal hebben alle teams van Levensloop Leuven samen al 65.000€ ingezameld!Samen maken we echt een verschil in de strijd tegen kanker.

Alle details over Levensloop vindt je hier.

Tijdens onze twee afgelopen Sint-Elooisfeesten legden we onze eieren in het mandje van Ready2improve. Hun aanbod aan keuzemogelijkheden voor een dergelijk feest met een honderdtal personen zijn gevarieerd en aangepast naar de wensen van de klant. Het eerste jaar hielden we een evenement met volksspelen, waarbij R2i zorgde voor een mooie locatie in de buurt, alle mogelijke volksspelen (en dat waren er veel) en een walking dinner. Alles verliep vlekkeloos. Het jaar nadien opteerden we voor een ‘Masterchef’, waarbij onze collega’s in groepjes werden onderverdeeld en zélf de handen uit de mouwen mochten steken om te koken voor een jury. Qua organisatie en opvolging waren de mensen van R2i behulpzaam. Ze zorgden ervoor dat alles wederom vlekkeloos verliep, buiten de vele vlekken die onze collega’s maakten. :-)

-- Tom Verhavert (Electrabel)