Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Week van de diëtist: 24-28 maart

Week van de diëtist: 24-28 maart

Van 24 tot 28 maart organiseren de Vlaamse diëtisten hun jaarlijkse ‘week van de diëtist’. Dit jaar staat in het thema van gezonde tussendoortjes.

Tijdens deze week kan je ook bij de diëtiste van Ready2improve terecht voor een gratis kennismakingsgesprek rond dit thema of eender welk ander thema.

Een afspraak plannen doe je via 0478/94.44.73 of katrien_meersseman@ready2improve.eu.

Kom ook ontdekken hoeveel meer een diëtist te bieden heeft dan alleen maar een afslankdieet…

Ik ben nu 68 jaar en heb al een tijdje te kampen met diabetes type 2. Op aanraden van mijn diabeteseducator bij het MCH Wezembeek-Oppem, ben ik in februari 2012 gestart met een reeks van 10 bewegingssessies bij Ready2improve in Leuven. Bij de start woog ik 84 kg. Op het einde van mijn 10de sessie was dat nog 78,7 kg. Ook mijn buikomtrek is met 3 cm verminderd, mijn vetpercentage  is met 2,6% verminderd en mijn waterpercentage met bijna 2% gestegen! Bij meting na de sessies was mijn bloedsuiker lager dan ooit!

Ik ben super content over de gevolgde sessies en het bekomen resultaat! Een echte aanrader voor iedereen die op een gezonde en leuke manier zijn suiker onder controle wil krijgen!

-- Gustaaf