Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Loop of wandel met ons mee voor het goede doel!

LOOP OF WANDEL MET ONS MEE VOOR HET GOEDE DOEL!

Elk jaar organiseert Stichting tegen Kanker op verschillende plaatsen in België een ‘Levensloop’.Op 26 en 27 april 2014 is Leuven aan de beurt.

Het doel van dit event is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar het behandelen van kanker, en natuurlijk ook om een hart onder de riem te steken van mensen die vechten tegen kanker.

Ready2improve en Bunkai Karate-do engageren zich om een team samen te stellen en op die manier zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting tegen Kanker.Help ons hierbij en kom met ons mee lopen of wandelen!

Wanneer: 26 en 27 april 2014

Startschot wordt gegeven op 26/4 om 16u. Het event duurt tot 27/4 om 16u.Elk uurtje dat je daartussen kan komen lopen of wandelen is een grote hulp!

Waar: Militair kwartier Cdt de Hemptinne, Hertogstraat 184, 3001 Heverlee

Inschrijven: www.levensloop.be
klik op ‘Leuven’. Scroll naar beneden en zoek in de linker kolom ‘Ready2improve en Bunkai Karate-do’. Klik op ‘vervoegen’ en volg alle verdere stappen om je in te schrijven.

Elk teamlid betaalt 10€ inschrijvingsgeld, wat integraal naar Stichting tegen Kanker gaat.Daarnaast zijn ook vrije giften mogelijk; ook dit doe je via de naam van ons team op www.levensloop.be.

Wij helpen je met je voorbereiding

Voor iedereen die zich inschrijft in ons team organiseren we op voorhand een gratis trainingssessie, waarbij ieder ook een trainingsschema mee naar huis krijgt.De dag zelf krijg je van ons een gratis T-shirt.

Je hoeft niet in topconditie te zijn om mee te doen.Gewoon rustig wandelen volstaat echt!Je hoeft ook geen 24 uren aan een stuk aanwezig te zijn.Als je ergens tussen 26/4 om 16u en 27/4 om 16u een uurtje kan komen wandelen of lopen is dit al een enorme hulp!

Alvast van harte bedankt voor je hulp en inzet!

Enthousiaste groeten,

Het Ready2improve en Bunkai Karate-do team

Wouter, Hilde, Johan, Jeroen, Hilde, Hanne, Katrien,

Sensei Werner, Sensei Kristof en Sensei Philip

Probleem: overgewicht, conditie bedenkelijk. Suggestie van de huisarts op R2i te contacteren. Doelstelling: werken aan gewicht en conditie verbeteren.
Actie: gestart in aug '07 - voorzichtig op vlak van conditie (met wandelen en fietsen), focus op voeding: natuurlijk minder snoepen, maar ook meer water drinken, meer fruit en groenten eten. Nooit gevoel dat ik minder moest eten, wel anders. 
Resultaat mei '09: 10 kg vermagerd en stabiel. 10 mijl van Antwerpen gelopen (maar was wel stikkapot de twee volgende dagen :-)) Hoe is het gelukt: de ervaring en overtuiging van mezelf dat het niet zo verder kond; het nodige duwtje in de rug van de dokter; de steun van mijn vrouw en de aanmoediging van de kinderen; en niet in het minste de training met mijn naamgenoot van R2i - de vriendelijkste stok achter de deur die ik ken. Net wat ik nodig had.

-- Wouter