Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Readyimprove ontwikkelt nieuwe state of the art app

Update van het Europese project With Me
Zoals reeds aangekondigd in een eerdere nieuwsbrief, is Ready2improve trotse medewerker aan een Europees revolutionair gezondheidsproject "With Me'. (zie eerder artikel)
WithMe wil een Europees platform creëren voor gezondheidspreventie en persoonlijke ondersteuning ter verbetering van de algemene gezondheid. Het is daarmee een heel omvattend project waarbij zowel de gezondheidssector als de privé spelers op de welzijnsmarkt als IT ondersteunende bedrijven zijn betrokken. Het doel is om een app te ontwikkelen die gebruikt kan worden door risicopatiënten om hen te helpen hun levensstijl zodanig te verbeteren dat hun risico op chronische ziekten sterk vermindert. De app zal echter ook worden opengesteld voor alle geïnteresseerden die niet per se risicopatiënten zijn. With Me wordt de meest complete app ooit en zal een persoonlijke coach worden voor de gebruiker op het vlak van beweging, voeding, gewicht, slaapgewoonten en stress management en dit volledig gepersonaliseerd en aangepast aan de situatie en noden van de gebruiker en volledig wetenschappelijk onderbouwd. De app zal ook uitgerust zijn met een motivationele module en zoals een persoonlijke coach de gebruiker continue motiveren om zijn doelstellingen te behalen.

Zoals ik de boekhouding van mijn bedrijf uitbesteed aan een specialist heb ik de zorg voor mijn conditie uitbesteed aan Wouter en zijn team.

-- Koen Bessemans (Managing Director Prime Design)