Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve liep mee voor het goede doel

Op 5 en 6 oktober organiseerde Stichting tegen Kanker een Levensloop in Sint-Truiden. Voor een bedrag van 10€ kon je je aansluiten bij een team en het helpen om 24uren aan één stuk in beweging te zijn. Het maakt niet uit of je rustig wandelt of loopt; zo lang er gedurende 24 uren minimaal één persoon per team in beweging was.

Met deze symbolische wedstrijd wil Stichting tegen Kanker een hart onder de riem steken van kankerpatiënten en hun naasten en ook geld inzamelen voor hun broodnodig onderzoek tegen kanker. Ready2improve stelde een team op samen met Huis voor Chronische zorg in Sint-Truiden. In totaal werd er die dag 165.000€ ingezameld! We zijn trots dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen.

Heb je vorig weekend de Levensloop in Sint-Truiden gemist?
Noteer dan alvast 26 en 27 april 2014 in je agenda; dan richten we opnieuw een team op voor de Levensloop in Leuven.

Katrien (psychologe en opvoedster) verloor 4 kilogram en beleeft plezier aan haar actievere levensstijl.

Wouter, je hebt naar mijn gezaag geluisterd, je hebt mij advies gegeven, je hebt mij op bepaalde dingen gewezen - dingen die ik zelf wel wist, maar die niet aan de oppervlakte konden komen zonder een duwtje in de rug. En jij heb mij dat duwtje gegeven. En nu is het aan mij om er voor te zorgen dat al die inspanningen niet voor niets geweest zijn, dat ik dingen blijf proberen, dat ik gezond blijf eten en dat ik blijf sporten...
En ik zal er voor gaan! Dankjewel Wouter!!!

-- Katrien