Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Ready2improve liep mee voor het goede doel

Op 5 en 6 oktober organiseerde Stichting tegen Kanker een Levensloop in Sint-Truiden. Voor een bedrag van 10€ kon je je aansluiten bij een team en het helpen om 24uren aan één stuk in beweging te zijn. Het maakt niet uit of je rustig wandelt of loopt; zo lang er gedurende 24 uren minimaal één persoon per team in beweging was.

Met deze symbolische wedstrijd wil Stichting tegen Kanker een hart onder de riem steken van kankerpatiënten en hun naasten en ook geld inzamelen voor hun broodnodig onderzoek tegen kanker. Ready2improve stelde een team op samen met Huis voor Chronische zorg in Sint-Truiden. In totaal werd er die dag 165.000€ ingezameld! We zijn trots dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen.

Heb je vorig weekend de Levensloop in Sint-Truiden gemist?
Noteer dan alvast 26 en 27 april 2014 in je agenda; dan richten we opnieuw een team op voor de Levensloop in Leuven.

Sinds ik gestopt ben met sporten, kwamen de kilo's er sneller bij dan verwacht. Mijn huisarts heeft mij aangeraden ready2improve te proberen. Geen crashdieet, geen race tegen de tijd, maar een eigen methode met een resultaat op (iets) langere termijn en dus gemakkelijker vol te houden. 
Sinds het begin, nu al een dikke vijf weken geleden, ben ik vermagerd, fitter geworden en heb ik goede gewoontes aangeleerd. 
Verder hecht ready2improve, maar ook ikzelf, veel belang aan een goede relatie tussen de coach en de sporter/cliënt. Een gezellige babbel, eens goed lachen of liever een serieus gesprek. Het kan allemaal!!!!

-- Veerle