Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

​Hoge schoolstudenten ontwikkelen Ready2improve app als eindwerk

Recent bracht Ready2improve een improver app op de markt voor smartphones. Twee studenten aan de Leuvense Technische Hogeschool (Group T) ontwikkelden deze app als eindwerk, in samenwerking met het onderzoekerslabo van Group T zelf (e-Media Lab), het ICT bedrijf Zenjoy en Ready2improve.

Vele mensen willen een gezondere levensstijl ontwikkelen en beseffen het belang ervan, maar het is steeds gemakkelijker gezegd dan gedaan. Een coach onder de arm nemen helpt je een enorme stap vooruit, maar een coach kan ook niet dag en nacht aan je zijde staan. Daar biedt de nieuwe improver app voor smartphones de oplossing. De improver app registreert beweging, voeding, gemoed en gewicht en helpt je om je motivatie hoog te houden. Grafieken en scores tonen je vorderingen aan. De app geeft je leerzame feedback en helpt je stap voor stap een gezondere levensstijl aan te nemen. Je bepaalt zelf je doelen en wordt beloond voor elke vordering. Bovendien kan je je resultaten delen met je omgeving via de sociale media, zodat je omgeving wordt betrokken en extra steun kan bieden.
De improver app is beschikbaar via de iTunes App Store voor slechts 0,89 € voor ongelimiteerd gebruik.

Meer info: http://www.ready2improve.be/improver-app

Als zelfstandige en zaakvoerder van een internationaal bedrijf, EuroMedix en als FamilieVader heb ik een vrij hoge druk in mijn leven. Door middel van een goede basis op mentaal en lichamelijk vlak, is een mens in staat om vele dingen te bereiken. Het is dan ook mijn bewuste keuze om mijn prioriteiten te leggen bij een gezonde geest in een gezond lichaam, “Mens sana in corpore sano”.

Met de overtuiging aan deze essentiële basis continue te willen werken, heb ik contact genomen met Ready2improve. Reeds na enkele luttele weken, merkte ik een gestade vooruitgang. Ready2improve biedt met zijn coaching op het mentaal, sportieve en nutritionele vlak die extra meerwaarde die het verschil maakt. Met name uit zich dat ondermeer in een verhoging van efficiëntie, een verhoging van de stressdrempel en reduceren van stressoren,  meer voldoening bij hetgeen men doet en een groter algemeen welvoelen (Wellness).

Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op zijn “improve coaches” beroep te kunnen doen.

-- Mario