Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

​Hoge schoolstudenten ontwikkelen Ready2improve app als eindwerk

Recent bracht Ready2improve een improver app op de markt voor smartphones. Twee studenten aan de Leuvense Technische Hogeschool (Group T) ontwikkelden deze app als eindwerk, in samenwerking met het onderzoekerslabo van Group T zelf (e-Media Lab), het ICT bedrijf Zenjoy en Ready2improve.

Vele mensen willen een gezondere levensstijl ontwikkelen en beseffen het belang ervan, maar het is steeds gemakkelijker gezegd dan gedaan. Een coach onder de arm nemen helpt je een enorme stap vooruit, maar een coach kan ook niet dag en nacht aan je zijde staan. Daar biedt de nieuwe improver app voor smartphones de oplossing. De improver app registreert beweging, voeding, gemoed en gewicht en helpt je om je motivatie hoog te houden. Grafieken en scores tonen je vorderingen aan. De app geeft je leerzame feedback en helpt je stap voor stap een gezondere levensstijl aan te nemen. Je bepaalt zelf je doelen en wordt beloond voor elke vordering. Bovendien kan je je resultaten delen met je omgeving via de sociale media, zodat je omgeving wordt betrokken en extra steun kan bieden.
De improver app is beschikbaar via de iTunes App Store voor slechts 0,89 € voor ongelimiteerd gebruik.

Meer info: http://www.ready2improve.be/improver-app

Sinds ik gestopt ben met sporten, kwamen de kilo's er sneller bij dan verwacht. Mijn huisarts heeft mij aangeraden ready2improve te proberen. Geen crashdieet, geen race tegen de tijd, maar een eigen methode met een resultaat op (iets) langere termijn en dus gemakkelijker vol te houden. 
Sinds het begin, nu al een dikke vijf weken geleden, ben ik vermagerd, fitter geworden en heb ik goede gewoontes aangeleerd. 
Verder hecht ready2improve, maar ook ikzelf, veel belang aan een goede relatie tussen de coach en de sporter/cliënt. Een gezellige babbel, eens goed lachen of liever een serieus gesprek. Het kan allemaal!!!!

-- Veerle