Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Week van de Diëtist - 18 tot 23 maart

Bij onze diëtiste kan je steeds terecht voor een persoonlijk voedingsadvies, of het nu naar afslanken, gewoon gezond leven, energie, sport of allergie toe is. Maak tijdens de "Week van de Diëtist" vrijblijvend kennis met onze diëtiste via een gratis kennismakingsgesprek met lichaamsanalyse. 

Bel voor een afspraak of meer informatie: 0478/94.44.73 (Katrien Meersseman)
Meer info over de Week van de Diëtist vind je hier.

Eind 2006 kwam ik tot één grote conclusie: mijn levensstijl moet veranderen. Niet roken, gezonder en regelmatiger eten en meer sporten! Dan maar naar wouter, tot dan nog kotgenoot. Wel, de drie doelstellingen hierboven zijn meer dan geslaagd. De kilo's vloegen er niet af, maar fitter ben ik wel. Ik kijk niet meer op tegen een uur of meer sporten.
Natuurlijk praten we regelmatig over mijn vierde nog niet vermelde doelstelling: topscheidsrechter worden. Op het open european championship voor 19-jarigen in Goteborg bewees ik fysiek en mentaal meer dan ooit klaar te zijn.
Alles kan beter, dus bouwen we stilaan verder naar een topconditie die in de topsport dan ook vereist is.

-- Angelo