Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Het laatste nieuws over Ready2improve! Terug naar onze startpagina »

Op weg naar 500 kilo'tjes minder

Binnenkort start onze nieuwe reeks Kilootje Minder, wegens groot succes voor de derde keer

We hebben na onze eerste groep van 50 man een onderzoeksrapport gemaakt en ons voornaamste resultaat is dat een deelnemer gemiddeld genomen 4,75 kg verliest over 6 maanden.

Niet enkel hun gewicht is verbeterd maar ook hun beweeg- en eetgewoontes zijn duidelijk verbeterd! De deelnemers hebben meer energie en een verhoogd welzijn, ze voelen zich beter!

Dit was zo een succes dat men zelfs is komen filmen van TVL: Kilootje minder een groot succes (video)

Bovendien krijgen de mensen die alle sessie volgen er nog het “grote kilootje minder kookboek" gratis boven op.

De nieuwe data voor 2012 zijn:

19/01, 02/02, 09/02, 23/02, 22/03, 12/04, 26/04, 24/05, 07/06, 14/06

Inschrijven kan via een mailtje naar
gezondheidspromotie.limburg@cm.be

Als zelfstandige en zaakvoerder van een internationaal bedrijf, EuroMedix en als FamilieVader heb ik een vrij hoge druk in mijn leven. Door middel van een goede basis op mentaal en lichamelijk vlak, is een mens in staat om vele dingen te bereiken. Het is dan ook mijn bewuste keuze om mijn prioriteiten te leggen bij een gezonde geest in een gezond lichaam, “Mens sana in corpore sano”.

Met de overtuiging aan deze essentiële basis continue te willen werken, heb ik contact genomen met Ready2improve. Reeds na enkele luttele weken, merkte ik een gestade vooruitgang. Ready2improve biedt met zijn coaching op het mentaal, sportieve en nutritionele vlak die extra meerwaarde die het verschil maakt. Met name uit zich dat ondermeer in een verhoging van efficiëntie, een verhoging van de stressdrempel en reduceren van stressoren,  meer voldoening bij hetgeen men doet en een groter algemeen welvoelen (Wellness).

Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op zijn “improve coaches” beroep te kunnen doen.

-- Mario