Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

YogaSamen tot rust komen

Yoga is in eerste instantie een manier om tot rust te komen. Tijdens yoga breng je de aandacht terug naar de ademhaling en het lichaam, wat er voor zorgt dat je je terug helemaal in het 'nu' bevindt. Net zoals bij het lopen, kan je bij yoga een 'high' voelen na de sessie. Je voelt je ontspannen en goed in je vel. Daarbij helpt yoga ook je lichaam gezond te houden. De verschillende poses (ook wel asana's genoemd) helpen je met lenigheid, stabiliteit en kracht.

Iedereen kan yoga doen. Je hoeft absoluut niet je tenen te kunnen raken. Tijdens de yoga sessies worden er variaties van poses gegeven, zodat zowel beginners als gevorderden uitgedaagd worden. Daarbij draait yoga niet om hoe lenig of hoe sterk je bent, maar eerder om de mentale rust en het lichamelijk bewustzijn dat je creëert tijdens de sessie. Bij ready2improve worden er zowel vinyasa als easy flow lessen gegeven.

Vinyasa Yoga

Vinyasa is een dynamische vorm van yoga waarbij de poses (in sanscrit: asanas) gesynchroniseerd worden met de ademhaling. Elke les ziet er anders uit en vaak wordt er gewerkt rond een thema, bijvoorbeeld heupopeners, core, stabiliteit, schouderopeners, … of een bepaalde pose waar naar toe wordt gewerkt. Vinyasa zal je niet enkel helpen met flexibiliteit maar ook kracht, uithouding en balans. Zaken die we allemaal in het dagelijks leven nodig hebben. Iedereen is welkom tijdens deze les, zowel beginners als gevorderden. Er zullen steeds modificaties van de poses aangeboden worden, zodat iedereen op zijn eigen niveau uitgedaagd wordt.

Easy Flow Yoga

Easy Flow is gebaseerd op vinyasa, maar het tempo ligt hierbij lager. Er wordt vaak gewerkt rond een bepaald thema of een pose waar naar wordt opgewerkt. Poses worden iets langer aangehouden en er wordt meer aandacht besteed aan relaxatie. Deze les is uiterst geschikt voor beginnende yogi's of voor yogi's die hun practice willen uitbalanceren met rustigere lessen.

Wat kunnen we je bieden?

  • Proefles: €5
  • Losse beurt: €12
  • *10-beurtenkaart: slechts €100 (is een jaar geldig en kan ook gebruikt worden voor de groepslessen Pilates).

Interesse? Neem contact met ons op om te weten welke groeplessen in jouw buurt plaatsvinden.

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Zoals ik de boekhouding van mijn bedrijf uitbesteed aan een specialist heb ik de zorg voor mijn conditie uitbesteed aan Wouter en zijn team.

-- Koen Bessemans (Managing Director Prime Design)