Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Wellbeing @ work

Hoe goed voel jij je in je vel/maatpak op het werk?


Neem nu contact op voor een vrijblijvende welzijnsanalyse!

Illustratie rond Wellbeing@Work

Je goed voelen in je job helpt burn-out en stress voorkomen

Overgiet je je zakenlunches met een stevige portie alcohol? Ligt je koersfiets onder een dikke laag stof wegens tijdsgebrek? Voel je op het strand de onbedaarlijke drang om je smartphone te checken? Dat zijn mogelijke symptomen van een ongezonde levensstijl.

Hoe goed voel jij je in je vel/maatpak op het werk? Onderzoek toont aan dat heel wat werknemers zich niet zo lekker voelen — 1 op 10 heeft last van burn-outverschijnselen. En dat is jammer, want gelukkige werknemers zijn productieve werknemers. Wie zich goed voelt in zijn job is stressbestendiger, heeft meer energie, is minder vaak ziek en blijft langer werken bij de werkgever. Bovendien stijgt de productiviteit van gelukkige werknemers met 46%, de effectiviteit met 31% en de motivatie met 36% (bron: The Wall Street Journal).

Samen werken we aan welzijn op het werk

Welzijn op het werk is van essentieel belang voor elke persoon én elk bedrijf. Daarom maken vMA Jonge Managers en Ready2improve je bewust van het belang van welzijn. Wij reiken je tips aan om zelf aan de slag te gaan. Zo zal regelmatig bewegen, een gezonde voeding en een beter beheer van je energie je potentieel, zelfvertrouwen en efficiëntie op het werk grondig verbeteren. Intersee? Neem zeker contact met ons op!

CEO`s en topmanagers over welzijn op het werk

In een unieke boekje beschrijven enkele CEO's en topmanagers alvast hoe zij, elk op hun manier, een gezonde levensbalans weten te behouden ondanks de vaak hoge werkdruk. Dompel je onder in hun verhaal en laat je inspireren! Neem zeker contact op om jouw exemplaar te bestellen.

Alle interviews kan je hier bekijken:

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Start to run, start to swim, start to van alles en nog wat zijn aan mij voorbijgegaan.
Start to stop gelukkig niet. En ook al lijkt Wouter niet op Evy Gruyaert, hij heeft toch ook zijn kwaliteiten.
Ik ben nog steeds elke dag blij dat ik hieraan begonnen ben en dat ik voor professionele begeleiding heb gekozen.

-- Stephen