Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Leiding geven aan Teams


Neem zeker contact op voor jouw gratis kennismaking!
Bekijk ook onze andere thema's rond beter presteren

Een juiste leiderschapsstijl is cruciaal voor een manager

Mogen we je proficiat wensen met je job als manager in een bedrijf? Naast je competenties en je ervaring is ook je leiderschapsstijl een enorme factor voor je succes en prestaties binnen het bedrijf. De samenwerking met je mensen zal immers ook jouw resultaat bepalen. Vaak zijn veel managers zich niet bewust van de impact van hun leiderschapsstijl op hun medewerkers. Hierin kan Ready2improve je bijstaan.

Samen werken we aan efficiënt en effectief omgaan met je medewerkers

Zo zal je door dit traject samen met onze coach van Ready2improve efficiënter en effectiever kunnen omgaan met je medewerkers. Dit door de juiste stijl van leiderschap toe te passen op het juiste moment, gebaseerd op een gepaste diagnose van je medewerkers.

Aan de hand van volgende items zal je over voldoende en juiste bagage beschikken om hiermee aan de slag te gaan binnen je managementfunctie :

  • Inzicht over leidinggeven
  • Inzicht over teamaspecten
  • Kwaliteiten van jezelf als leidinggevende
  • Je leiderschapsstijl afstemmen op het ontwikkelingsniveau van je collega’s
  • Aspecten van leiderschap kunnen verklaren

Interesse? Neem dan zeker contact met ons op! Iedereen is welkom voor een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek.

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

We hadden op voorhand verschillende redenen om te stoppen met roken maar de grootste was waarschijnlijk onze kinderwens. Ik wilde vooral geen rokende zwangere vrouw worden maar had bang dat het van de ene dag op de andere niet zou lukken. Mijn vriend wilde me in de eerste plaats steunen door mee te stoppen. De sessies met onze coach Johan hielpen mij omdat ik mijn ervaringen kon delen en Rob had vooral nood aan de wetenschappelijke achtergrond die we meekregen. Drie maanden nadat we gestopt waren kregen we de grootste motivator die we ons konden bedenken om vol te houden... we waren 7 weken in verwachting!

-- Kim