Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Leiding geven aan Teams


Neem zeker contact op voor jouw gratis kennismaking!
Bekijk ook onze andere thema's rond beter presteren

Een juiste leiderschapsstijl is cruciaal voor een manager

Mogen we je proficiat wensen met je job als manager in een bedrijf? Naast je competenties en je ervaring is ook je leiderschapsstijl een enorme factor voor je succes en prestaties binnen het bedrijf. De samenwerking met je mensen zal immers ook jouw resultaat bepalen. Vaak zijn veel managers zich niet bewust van de impact van hun leiderschapsstijl op hun medewerkers. Hierin kan Ready2improve je bijstaan.

Samen werken we aan efficiënt en effectief omgaan met je medewerkers

Zo zal je door dit traject samen met onze coach van Ready2improve efficiënter en effectiever kunnen omgaan met je medewerkers. Dit door de juiste stijl van leiderschap toe te passen op het juiste moment, gebaseerd op een gepaste diagnose van je medewerkers.

Aan de hand van volgende items zal je over voldoende en juiste bagage beschikken om hiermee aan de slag te gaan binnen je managementfunctie :

  • Inzicht over leidinggeven
  • Inzicht over teamaspecten
  • Kwaliteiten van jezelf als leidinggevende
  • Je leiderschapsstijl afstemmen op het ontwikkelingsniveau van je collega’s
  • Aspecten van leiderschap kunnen verklaren

Interesse? Neem dan zeker contact met ons op! Iedereen is welkom voor een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek.

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Ik ben nu 68 jaar en heb al een tijdje te kampen met diabetes type 2. Op aanraden van mijn diabeteseducator bij het MCH Wezembeek-Oppem, ben ik in februari 2012 gestart met een reeks van 10 bewegingssessies bij Ready2improve in Leuven. Bij de start woog ik 84 kg. Op het einde van mijn 10de sessie was dat nog 78,7 kg. Ook mijn buikomtrek is met 3 cm verminderd, mijn vetpercentage  is met 2,6% verminderd en mijn waterpercentage met bijna 2% gestegen! Bij meting na de sessies was mijn bloedsuiker lager dan ooit!

Ik ben super content over de gevolgde sessies en het bekomen resultaat! Een echte aanrader voor iedereen die op een gezonde en leuke manier zijn suiker onder controle wil krijgen!

-- Gustaaf