Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Correct onderhandelen


Neem nu contact op voor jouw gratis kennismaking!

Samenwerken is een uitdaging

Samenwerken met mensen is altijd een uitdaging. Ieder heeft zijn eigen persoonlijkheid en karakter. Soms dien je daardoor wel in onderhandeling te komen. Niet alleen met je klanten en partners, maar misschien ook wel met je werkgever, je collega’s of je ondergeschikten. Wil je weten hoe je onderhandelingstechnieken efficiënt kan benutten? Met onze coaching kunnen we je wapenen om onderhandelingsstrategieën van je gesprekspartner te herkennen en hierdoor zelf ook beter te onderhandelen.

Samen werken aan je onderhandelingstechnieken

Geef jezelf daarom een onderhandelingsboost met coaching van Ready2improve. Samen met onze coach werken we dus samen aan je onderhandelingstechnieken! Na een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek met een van onze coaches uit ons dynamisch team, stellen we een aan jou zowel persoonlijke als groepscoachingstrajecten op. Dit steeds volgens onze eigen aanpak en methode én afhankelijk van jouw vraag en beschikbaarheid.

We reiken onder andere de volgende items aan:

  • Ontdekken wat onderhandelen betekent
  • Een analyse kunnen maken van jouw onderhandelingsstijl
  • Het belang van communicatie en emotionele intelligentie (EQ)
  • Strategieën leren en tactieken kunnen herkennen
  • Onderhandelingsgesprekken kunnen voeren

Zo kan je op het einde van de coaching jouw eigen onderhandelingsstijl optimaliseren met een groot arsenaal aan onderhandelingstechnieken. Interesse? Neem dan zeker contact op!

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Ik ben nu 68 jaar en heb al een tijdje te kampen met diabetes type 2. Op aanraden van mijn diabeteseducator bij het MCH Wezembeek-Oppem, ben ik in februari 2012 gestart met een reeks van 10 bewegingssessies bij Ready2improve in Leuven. Bij de start woog ik 84 kg. Op het einde van mijn 10de sessie was dat nog 78,7 kg. Ook mijn buikomtrek is met 3 cm verminderd, mijn vetpercentage  is met 2,6% verminderd en mijn waterpercentage met bijna 2% gestegen! Bij meting na de sessies was mijn bloedsuiker lager dan ooit!

Ik ben super content over de gevolgde sessies en het bekomen resultaat! Een echte aanrader voor iedereen die op een gezonde en leuke manier zijn suiker onder controle wil krijgen!

-- Gustaaf