Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Correct onderhandelen


Neem nu contact op voor jouw gratis kennismaking!

Samenwerken is een uitdaging

Samenwerken met mensen is altijd een uitdaging. Ieder heeft zijn eigen persoonlijkheid en karakter. Soms dien je daardoor wel in onderhandeling te komen. Niet alleen met je klanten en partners, maar misschien ook wel met je werkgever, je collega’s of je ondergeschikten. Wil je weten hoe je onderhandelingstechnieken efficiënt kan benutten? Met onze coaching kunnen we je wapenen om onderhandelingsstrategieën van je gesprekspartner te herkennen en hierdoor zelf ook beter te onderhandelen.

Samen werken aan je onderhandelingstechnieken

Geef jezelf daarom een onderhandelingsboost met coaching van Ready2improve. Samen met onze coach werken we dus samen aan je onderhandelingstechnieken! Na een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek met een van onze coaches uit ons dynamisch team, stellen we een aan jou zowel persoonlijke als groepscoachingstrajecten op. Dit steeds volgens onze eigen aanpak en methode én afhankelijk van jouw vraag en beschikbaarheid.

We reiken onder andere de volgende items aan:

  • Ontdekken wat onderhandelen betekent
  • Een analyse kunnen maken van jouw onderhandelingsstijl
  • Het belang van communicatie en emotionele intelligentie (EQ)
  • Strategieën leren en tactieken kunnen herkennen
  • Onderhandelingsgesprekken kunnen voeren

Zo kan je op het einde van de coaching jouw eigen onderhandelingsstijl optimaliseren met een groot arsenaal aan onderhandelingstechnieken. Interesse? Neem dan zeker contact op!

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Tijdens onze twee afgelopen Sint-Elooisfeesten legden we onze eieren in het mandje van Ready2improve. Hun aanbod aan keuzemogelijkheden voor een dergelijk feest met een honderdtal personen zijn gevarieerd en aangepast naar de wensen van de klant. Het eerste jaar hielden we een evenement met volksspelen, waarbij R2i zorgde voor een mooie locatie in de buurt, alle mogelijke volksspelen (en dat waren er veel) en een walking dinner. Alles verliep vlekkeloos. Het jaar nadien opteerden we voor een ‘Masterchef’, waarbij onze collega’s in groepjes werden onderverdeeld en zélf de handen uit de mouwen mochten steken om te koken voor een jury. Qua organisatie en opvolging waren de mensen van R2i behulpzaam. Ze zorgden ervoor dat alles wederom vlekkeloos verliep, buiten de vele vlekken die onze collega’s maakten. :-)

-- Tom Verhavert (Electrabel)