Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Correct onderhandelen


Neem nu contact op voor jouw gratis kennismaking!

Samenwerken is een uitdaging

Samenwerken met mensen is altijd een uitdaging. Ieder heeft zijn eigen persoonlijkheid en karakter. Soms dien je daardoor wel in onderhandeling te komen. Niet alleen met je klanten en partners, maar misschien ook wel met je werkgever, je collega’s of je ondergeschikten. Wil je weten hoe je onderhandelingstechnieken efficiënt kan benutten? Met onze coaching kunnen we je wapenen om onderhandelingsstrategieën van je gesprekspartner te herkennen en hierdoor zelf ook beter te onderhandelen.

Samen werken aan je onderhandelingstechnieken

Geef jezelf daarom een onderhandelingsboost met coaching van Ready2improve. Samen met onze coach werken we dus samen aan je onderhandelingstechnieken! Na een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek met een van onze coaches uit ons dynamisch team, stellen we een aan jou zowel persoonlijke als groepscoachingstrajecten op. Dit steeds volgens onze eigen aanpak en methode én afhankelijk van jouw vraag en beschikbaarheid.

We reiken onder andere de volgende items aan:

  • Ontdekken wat onderhandelen betekent
  • Een analyse kunnen maken van jouw onderhandelingsstijl
  • Het belang van communicatie en emotionele intelligentie (EQ)
  • Strategieën leren en tactieken kunnen herkennen
  • Onderhandelingsgesprekken kunnen voeren

Zo kan je op het einde van de coaching jouw eigen onderhandelingsstijl optimaliseren met een groot arsenaal aan onderhandelingstechnieken. Interesse? Neem dan zeker contact op!

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Wouter Goris heeft binnenshuis enkele heel waardevolle exposés gegeven in ons gvo - programma met als titel 'Spanning : vriend of vijand'. Deze voordrachtavonden + powerpoint-vertoningen getuigden van een fijn, correct en heel deskundig inzicht in deze materie. Zijn interactieve stijl van werken, sterk engagement en fijne stiptheid etaleren een grote vaardigheid als psycholoog. Hij ving ook na elke voordracht de mensen met persoonlijke en intieme vraagstelling, heel discreet op.

-- Marc Van Hoey (medewerker Liberale Mutualiteit Oost - Vlaanderen)