Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Time Management


Neem zeker contact op voor jouw gratis kennismakingsgesprek!

Goed plannen helpt je meer tijd vinden

In onze huidige maatschappij komt iedereen wel eens tijd tekort. De ochtend neemt een hectische start, de werkdag zet deze trend verder en ook de avond staat in het teken van haast en spoed. We vinden het steeds moeilijker om te ontsnappen aan onze verplichtingen en we lijken nergens meer tijd voor te hebben. En dat komt onze gezondheid en prestaties zeker niet ten goede. Time management en goed plannen kunnen hier een uitweg bieden!

Samen pakken we jouw agenda aan!

Samen met een coach uit het dynamische team van Ready2improve pakken we dit tijdsgebrek aan. De essentie van onze coaching is agenda management en dus bewustwording van waar het fout loopt in jouw volle agenda. Een eerste kennismaking gebeurt tijdens een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek. Vervolgens leer je stap voor stap goed plannen en organiseren en zo jouw tijd optimaal indelen en besteden. Dit met behulp van 10 gezondheidsprioriteiten of “gezonde gewoontes" die jouw leven aangenamer maken. We maken steeds gebruik van onze unieke methode. Onze tijd op deze aarde is beperkt, dus besteed hem verstandig. Op naar een gelukkig, gezond en zinvol werk én leven! Interesse? Neem zeker contact met ons op!


Onze gesprekken hebben mij geholpen om op een positievere manier te denken. Ik ben fier over mezelf en over mijn realisaties tot nu toe. Door positiever te denken, kom ik tot de vaststelling dat ik meer karakter heb dan ik zelf dacht.

-Michel-


wij vonden het een positieve ervaring en een goede hulp die nodig is naast je eigen wilskracht

-Rob-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Zoals ik de boekhouding van mijn bedrijf uitbesteed aan een specialist heb ik de zorg voor mijn conditie uitbesteed aan Wouter en zijn team.

-- Koen Bessemans (Managing Director Prime Design)