Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Gezonde voeding


Abeelding rond gezonde voeding en eetgewoontenNeem contact op voor een eerste kennismaking!

Gezonde voeding: eenvoudig én lekker!

Iedereen weet dat gezonde voeding, bijvoorbeeld een gezond ontbijt, erg belangrijk is. Toch blijkt gezond eten voor veel mensen vaak een zware opgave. Het is moeilijk om steeds de juiste keuzes te maken en dat kan gevolgen hebben voor je algehele gezondheid. Gezond eten lijkt ook veel inspanning en tijd te vragen. Dit is echter maar perceptie, want gezonde voeding kan best eenvoudig én erg lekker zijn!

Samen werken we aan gezonde eetgewoonten

Ready2improve voorziet coaching waarbij je gezonde eetgewoonten leert die je voor de rest van je leven kan en wil volhouden. Een gezondheidscoach (diëtist) uit ons dynamisch team staat je bij met raad en daad. Een eerste kennismaking gebeurt via een intakegesprek. Vervolgens nemen we samen met jou je eetgewoonten onder de loep en kijken we waar verbetering mogelijk is. Hierbij volgen we steeds onze unieke methode. Je krijgt ook tips en nieuwe ideeën, die gezonde voeding leuker en aantrekkelijker maken. Zo blijft jouw motivatie voor gezond eten en koken hoog. Door deze praktische benadering, afgestemd op jouw mogelijkheden, wordt een gezond dieet ook voor jou een haalbare kaart. En dit komt je algemene gezondheid enkel ten goede! Kan jij onze hulp gebruiken? Neem zeker contact met ons op!


Onze gesprekken hebben mij geholpen om op een positievere manier te denken. Ik ben fier over mezelf en over mijn realisaties tot nu toe. Door positiever te denken, kom ik tot de vaststelling dat ik meer karakter heb dan ik zelf dacht.

-Michel-


wij vonden het een positieve ervaring en een goede hulp die nodig is naast je eigen wilskracht

-Rob-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Probleem: overgewicht, conditie bedenkelijk. Suggestie van de huisarts op R2i te contacteren. Doelstelling: werken aan gewicht en conditie verbeteren.
Actie: gestart in aug '07 - voorzichtig op vlak van conditie (met wandelen en fietsen), focus op voeding: natuurlijk minder snoepen, maar ook meer water drinken, meer fruit en groenten eten. Nooit gevoel dat ik minder moest eten, wel anders. 
Resultaat mei '09: 10 kg vermagerd en stabiel. 10 mijl van Antwerpen gelopen (maar was wel stikkapot de twee volgende dagen :-)) Hoe is het gelukt: de ervaring en overtuiging van mezelf dat het niet zo verder kond; het nodige duwtje in de rug van de dokter; de steun van mijn vrouw en de aanmoediging van de kinderen; en niet in het minste de training met mijn naamgenoot van R2i - de vriendelijkste stok achter de deur die ik ken. Net wat ik nodig had.

-- Wouter