Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Goed in je vel*


Neem contact op voor jouw gratis kennismakingsgesprek!

Je goed voelen, doet beter presteren!

Je goed voelen zorgt ervoor dat je beter gaat presteren. Wanneer je je goed in je vel voelt, sta je enthousiaster en fitter in het leven. En je krijgt gewoon meer gedaan. Dit goed voelen draait zowel om het fysieke als om geestelijke gezondheid. Je goed in je vel voelen helpt je algehele gezondheid verbeteren!

Samen geven we jou een goed gevoel

Binnen dit thema werken we rond gezonde gewoontes (positieve gedachten & emoties, motivatie, beweging, gezonde voeding, slaaphygiëne). Samen met een gezondheidscoach uit on dynamisch team, werkt je vanuit gezonde gewoontes in op alle aspecten die bijdragen tot een 'goed gevoel'. Verschillende onderwerpen -zoals angst en verdriet, maar ook gelukkig zijn- kunnen aan bod komen. We werken hierbij steeds aan de hand van onze unieke methode. Het is geen vervangende behandeling voor psychische aandoeningen, maar het kan wel bijdragen aan het genezingsproces. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op! Iedereen is welkom voor een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek.

Preventief omgaan met depressie, verslavingen (alcohol, middelenmisbruik, drugs), omgaan met CVS of fybromyalgie en de druk die dit lijden veroorzaakt, kunnen in afzonderlijke curatieve trajecten aangepakt.


* Deze sessie valt onder het CM-ledenvoordeel van 20%

R2i geeft voor een eerste reeks van 10 beurten 20% korting aan CM-leden voor 1 van de op deze site omschreven preventieve begeleidingstrajecten (Motivatie in beweging, Goed in je vel, Stress Less, Maak je niet dik, Gewoon gezond). De korting geldt voor alle leden van de CM (ook indien aangesloten bij een andere CM regio), maar wordt enkel toegepast in de praktijk te Leuven (Ooiendonk 5, 3000 Leuven). De korting geldt dus niet voor: trajecten op verplaatsing, noch voor lezingen, voordrachten en cursussen al dan niet in samenwerking met CM, noch voor specifiekere curatieve vragen waarbij een meer uitgebreid traject aangewezen is met een specifieke zorgverstrekker (bewegingsdeskundige, diëtist, tabakoloog, psycholoog). De deelnameprijs dient steeds bij aanvang en in één keer te worden betaald. Een beknopt oriënterend intakegesprek is steeds eenmalig mogelijk en gebeurt kosteloos. Meer info over dit ledenvoordeel vind je op www.cm.be.


Onze gesprekken hebben mij geholpen om op een positievere manier te denken. Ik ben fier over mezelf en over mijn realisaties tot nu toe. Door positiever te denken, kom ik tot de vaststelling dat ik meer karakter heb dan ik zelf dacht.

-Michel-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Als zelfstandige en zaakvoerder van een internationaal bedrijf, EuroMedix en als FamilieVader heb ik een vrij hoge druk in mijn leven. Door middel van een goede basis op mentaal en lichamelijk vlak, is een mens in staat om vele dingen te bereiken. Het is dan ook mijn bewuste keuze om mijn prioriteiten te leggen bij een gezonde geest in een gezond lichaam, “Mens sana in corpore sano”.

Met de overtuiging aan deze essentiële basis continue te willen werken, heb ik contact genomen met Ready2improve. Reeds na enkele luttele weken, merkte ik een gestade vooruitgang. Ready2improve biedt met zijn coaching op het mentaal, sportieve en nutritionele vlak die extra meerwaarde die het verschil maakt. Met name uit zich dat ondermeer in een verhoging van efficiëntie, een verhoging van de stressdrempel en reduceren van stressoren,  meer voldoening bij hetgeen men doet en een groter algemeen welvoelen (Wellness).

Ik merk dat de coaching door Ready2improve bij het bereiken van mijn doelstellingen essentieel is. Het geeft een versterkt gevoel om steeds op zijn “improve coaches” beroep te kunnen doen.

-- Mario