Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Goed in je vel*


Neem contact op voor jouw gratis kennismakingsgesprek!

Je goed voelen, doet beter presteren!

Je goed voelen zorgt ervoor dat je beter gaat presteren. Wanneer je je goed in je vel voelt, sta je enthousiaster en fitter in het leven. En je krijgt gewoon meer gedaan. Dit goed voelen draait zowel om het fysieke als om geestelijke gezondheid. Je goed in je vel voelen helpt je algehele gezondheid verbeteren!

Samen geven we jou een goed gevoel

Binnen dit thema werken we rond gezonde gewoontes (positieve gedachten & emoties, motivatie, beweging, gezonde voeding, slaaphygiëne). Samen met een gezondheidscoach uit on dynamisch team, werkt je vanuit gezonde gewoontes in op alle aspecten die bijdragen tot een 'goed gevoel'. Verschillende onderwerpen -zoals angst en verdriet, maar ook gelukkig zijn- kunnen aan bod komen. We werken hierbij steeds aan de hand van onze unieke methode. Het is geen vervangende behandeling voor psychische aandoeningen, maar het kan wel bijdragen aan het genezingsproces. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op! Iedereen is welkom voor een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek.

Preventief omgaan met depressie, verslavingen (alcohol, middelenmisbruik, drugs), omgaan met CVS of fybromyalgie en de druk die dit lijden veroorzaakt, kunnen in afzonderlijke curatieve trajecten aangepakt.


* Deze sessie valt onder het CM-ledenvoordeel van 20%

R2i geeft voor een eerste reeks van 10 beurten 20% korting aan CM-leden voor 1 van de op deze site omschreven preventieve begeleidingstrajecten (Motivatie in beweging, Goed in je vel, Stress Less, Maak je niet dik, Gewoon gezond). De korting geldt voor alle leden van de CM (ook indien aangesloten bij een andere CM regio), maar wordt enkel toegepast in de praktijk te Leuven (Ooiendonk 5, 3000 Leuven). De korting geldt dus niet voor: trajecten op verplaatsing, noch voor lezingen, voordrachten en cursussen al dan niet in samenwerking met CM, noch voor specifiekere curatieve vragen waarbij een meer uitgebreid traject aangewezen is met een specifieke zorgverstrekker (bewegingsdeskundige, diëtist, tabakoloog, psycholoog). De deelnameprijs dient steeds bij aanvang en in één keer te worden betaald. Een beknopt oriënterend intakegesprek is steeds eenmalig mogelijk en gebeurt kosteloos. Meer info over dit ledenvoordeel vind je op www.cm.be.


Onze gesprekken hebben mij geholpen om op een positievere manier te denken. Ik ben fier over mezelf en over mijn realisaties tot nu toe. Door positiever te denken, kom ik tot de vaststelling dat ik meer karakter heb dan ik zelf dacht.

-Michel-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Samenwerken met R2i is een plezier. Inhoudelijk sterk en altijd enthousiast. Je gaat met energie weg na een overleg. Chapeau!

-- Koen Dewit