Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Stress less*


Neem zeker contact op voor jouw gratis kennismakingsgesprek!

Stress vermijden doet beter presteren!

Voel je je vaak onder druk gezet of opgejaagd? Gaat het soms allemaal te snel voor jou? Heb je het gevoel dat je al die hooggespannen verwachtingen niet aankan? Een gezonde dosis stress kan ons beter doen presteren, maar te veel stress kan lijden tot een depressie of burnout en zo jouw gezondheid ondermijnen. Het is dan ook wijs jouw hoeveelheid stress te verminderen en tijdig om hulp te vragen!

Samen leren we je omgaan met stress

Ready2improve voorziet coaching waarbij je leert omgaan met stress. Een eerste kennismaking gebeurt tijdens een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek. Vervolgens werkt een gezondheidscoach uit ons dynamisch team samen met jou aan jouw geestelijke gezondheid en geeft een introductie in de symptomen en oorzaken van stress en de mogelijke oplossingen om er mee om te gaan. Vervolgens gaan we samen van start met het inoefenen van de meest aangewezen oplossingen, bv. oefeningen rond relaxatie. We maken steeds gebruik van onze unieke methode. Ook dieper liggende oorzaken van stress (zoals diepe negatieve en zwarte gedachten, eindeloos piekeren of gevolgen van langdurige en intense stress of spanning zoals burnout) kunnen behandeld worden. Dit binnen een opvolgingstraject dat niet onder het ledenvoordeel valt. Interesse? Neem zeker contact met ons op!

* Deze sessie valt onder het CM-ledenvoordeel van 20%
R2i geeft voor een eerste reeks van 10 beurten 20% korting aan CM-leden voor 1 van de op deze site omschreven preventieve begeleidingstrajecten (Motivatie in beweging, Goed in je vel, Stress Less, Maak je niet dik, Gewoon gezond). De korting geldt voor alle leden van CM (ook indien aangesloten bij een andere CM regio), maar wordt enkel toegepast in de praktijk te Leuven (Ooiendonk 5, 3000 Leuven). De korting geldt dus niet voor trajecten op verplaatsing, lezingen, voordrachten en cursussen (al dan niet in samenwerking met CM), noch voor specifiekere curatieve vragen waarbij een meer uitgebreid traject aangewezen is met een specifieke zorgverstrekker (bewegingsdeskundige, diëtist, tabakoloog, psycholoog). De deelnameprijs dient steeds bij aanvang en in één keer te worden betaald. Een beknopt oriënterend intakegesprek is steeds eenmalig mogelijk en gebeurt kosteloos. Meer info over dit ledenvoordeel vind je op www.cm.be.


Onze gesprekken hebben mij geholpen om op een positievere manier te denken. Ik ben fier over mezelf en over mijn realisaties tot nu toe. Door positiever te denken, kom ik tot de vaststelling dat ik meer karakter heb dan ik zelf dacht.

-Michel-


wij vonden het een positieve ervaring en een goede hulp die nodig is naast je eigen wilskracht

-Rob-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Onze gesprekken hebben mij geholpen om op een positievere manier te denken. Ik ben fier over mezelf en over mijn realisaties tot nu toe. Door positiever te denken, kom ik tot de vaststelling dat ik meer karakter heb dan ik zelf dacht.

-- Michel