Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Boost je energie!


Neem contact op voor jouw gratis kennismakingsgesprek!

Een gezonde levensstijl geeft je meer energie

Gaat het soms wat minder? Heb je het gevoel dat je geen energie meer hebt, dat je batterijen leeg zijn? Voel je je vaak futloos en moe, soms zelfs heel de dag door? Denk je soms “had ik maar dat tikkeltje meer energie"? In deze drukke tijden zijn er veel mensen die last hebben van een energietekort. Gelukkig zijn er manieren om onze vitaliteit te boosten. Een gezonde levensstijl (meer beweging, gezonde voeding, …) kan zeker helpen. Maar hoe begin je daaraan?

Samen geven we jouw vitaliteit een boost!

Kan jij ook een boost gebruiken? Ready2improve voorziet coaching waarbij we jou leren hoe je zelf meer energie kunt opwekken én onderhouden. Samen met een gezondheidscoach uit ons dynamisch team bekijk je hierbij 3 gebieden die elk hun eigen belang hebben: lichaam, geest en voeding. Op elk van deze domeinen wordt bekeken hoe de zaken in elkaar steken en vooral wat je praktisch kan doen om jouw energieniveau te verhogen en stabiel te houden. Zo kunnen bijvoorbeeld meer bewegen en gezonder eten helpen. We maken steeds gebruik van onze eigen aanpak en unieke methode. En we houden het dus niet puur theoretisch, maar geven je praktische hints en tips, waar je ook thuis en op het werk verder mee aan de slag kunt om jouw vitaliteit te verhogen. Samen werken we aan jouw gezondheid en vitaliteit. Iedereen is welkom voor een volledig gratis én vrijblijvend intakegesprek. Interesse? Neem zeker contact met ons op!

Are you ready to boost your energy?


Onze gesprekken hebben mij geholpen om op een positievere manier te denken. Ik ben fier over mezelf en over mijn realisaties tot nu toe. Door positiever te denken, kom ik tot de vaststelling dat ik meer karakter heb dan ik zelf dacht.

-Michel-


wij vonden het een positieve ervaring en een goede hulp die nodig is naast je eigen wilskracht

-Rob-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

De methode van Ready2improve heeft mij echt geholpen. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets werkte. Toen leerde ik het team van R2i kennen. Met hen ging ik echt vooruit en vooral, ik voelde mij gesteund!  En ook thuis had ik zin om er voor te gaan! Echt super!

-- Leen