Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezonde levensstijl en beter presteren

Particulieren Bedrijven

Motivatie in beweging*


Neem zeker contact op voor jouw gratis kennismakingsgesprek!

Beweging kan je vitaliteit verhogen

Voel je je soms futloos en moe? Heb je vaak weinig energie? Meer bewegen kan je hier bij helpen. Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Maar in ons dagdagelijkse leven blijft er vaak niet veel tijd meer voor over. Wanneer we veel bewegen, merken we meteen dat dit heel wat voordelen met zich meebrengt:

  • Je voelt je beter;
  • Je wordt minder ziek;
  • Je hebt meer energie;
  • kortom, je leeft langer en kwaliteitsvoller met een actieve levensstijl!

Samen werken we aan een actieve en gezonde levensstijl

Hoog tijd om in actie te schieten? Een bewegingscoach uit het team van Ready2improve helpt je graag om jouw conditie te verbeteren en de eerste stappen te zetten naar een actieve levensstijl. Bovendien is onze aanpak erop gericht om ervoor te zorgen dat je het ook zelf kan volhouden! Hierbij volgen we steeds onze unieke methode. Binnen onze coaching gaan we samen op zoek naar de vorm van beweging die bij jou past, zodat je blijvend gemotiveerd zal zijn.

Onze doelgroep voor dit programma zijn voornamelijk mensen met bepaalde lichamelijke klachten of aandoeningen waarbij meer bewegen de aandoening verbetert of stabiliseert: bv. patiënten die lijden aan obesitas, diabetes, angstklachten, depressie, hart- & vaatziekten (hoge bloeddruk, hartaanval, ongezonde cholesterolwaarden), astma, evenwichtsproblemen, lage rugpijn, Multiple Sclerose, osteoporose, … Ook het reconditioneren, bijvoorbeeld na een ingrijpende levensfase of een operatie, kan een aanleiding vormen om je te laten begeleiden. We starten steeds met een gratis én vrijblijvend kennismakingsgesprek. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op!

* Deze sessie valt onder het CM-ledenvoordeel van 20%
R2i geeft voor een eerste reeks van 10 beurten 20% korting aan CM-leden voor 1 van de op deze site omschreven preventieve begeleidingstrajecten (Motivatie in beweging, Goed in je vel, Stress Less, Maak je niet dik, Gewoon gezond). De korting geldt voor alle leden van CM (ook indien aangesloten bij een andere CM regio), maar wordt enkel toegepast in de praktijk te Leuven (Ooiendonk 5, 3000 Leuven). De korting geldt dus niet voor trajecten op verplaatsing, lezingen, voordrachten en cursussen (al dan niet in samenwerking met CM), noch voor specifiekere curatieve vragen waarbij een meer uitgebreid traject aangewezen is met een specifieke zorgverstrekker (bewegingsdeskundige, diëtist, tabakoloog, psycholoog). De deelnameprijs dient steeds bij aanvang en in één keer te worden betaald. Een beknopt oriënterend intakegesprek is steeds eenmalig mogelijk en gebeurt kosteloos. Meer info over dit ledenvoordeel vind je op www.cm.be.


Ik ben nu 68 jaar en heb al een tijdje te kampen met diabetes type 2. Op aanraden van mijn diabeteseducator bij het MCH Wezembeek-Oppem, ben ik in februari 2012 gestart met een reeks van 10 bewegingssessies bij Ready2improve in Leuven. Bij de start woog ik 84 kg. Op het einde van mijn 10de sessie was dat nog 78,7 kg. Ook mijn buikomtrek is met 3 cm verminderd, mijn vetpercentage is met 2,6% verminderd en mijn waterpercentage met bijna 2% gestegen! Bij meting na de sessies was mijn bloedsuiker lager dan ooit!

Ik ben super content over de gevolgde sessies en het bekomen resultaat! Een echte aanrader voor iedereen die op een gezonde en leuke manier zijn suiker onder controle wil krijgen!

-Gustaaf-


Eind 2006 kwam ik tot één grote conclusie: mijn levensstijl moest veranderen. Niet roken, gezonder en regelmatiger eten en meer sporten! Dan maar naar wouter, tot dan nog kotgenoot. Wel, de drie doelstellingen hierboven zijn meer dan geslaagd. De kilo's vlogen er niet af, maar fitter ben ik wel. Ik kijk niet meer op tegen een uur of meer sporten.
Natuurlijk praten we regelmatig over mijn vierde nog niet vermelde doelstelling: topscheidsrechter worden. Op het open european championship voor 19-jarigen in Goteborg bewees ik fysiek en mentaal meer dan ooit klaar te zijn.
Alles kan beter, dus bouwen we stilaan verder aan een topconditie die in de topsport dan ook vereist is.

-Angelo-

Bekijk alle thema's uit ons aanbod:

Het aanbod van Ready2improve is professioneel, zeer praktisch en met zichtbare resultaten.
-- Danny Dresselaerts (Algemeen Directeur Farm Frites Inernational)​